in

JALE MARE! Poliția Găești nu are șef! CE NOTE A PUTUT SĂ IA ”PRETENDENTUL” LA EXAMENELE CARE L-AR FI LEGITIMAT PE POST!

Vid de putere la Poliția Găești, după ce principalul pretendent la postul de comandant, inspectorul Andrei Alexandru, nu a reușit să promoveze examenele pentru a se legitima pe post.

Gurile rele spun că inspectorul Andrei, care l-a înlocuit pe comisarul șef Alexandru Iorga, ar fi fost prins cu căștile în urechi la primul examen organizat acum câteva luni, mai exact pe 30 august. Încercarea de fraudă nu ar fi fost însă sancționată, ca la bacalaureat, cu interdicția de a susține probele un an de zile, ci i s-ar mai fi dat niște șanse.

La următorul examen pentru postul de șef de poliție orășenească, cel care a fost desemnat să preia una dintre cele mai grele zone ale județului, adică tot inspectorul Andrei Alexandru, ar fi obținut puțintel peste nota 5, ceea ce – din nou – nu i-a dat șansa să conducă Poliția Găești.

Dramatic este că și cel de-al treilea examen a fost fără… noroc. Sursele noastre ne-au informat că, pentru a reveni în glorie la Găești, principalul pretendent, același, s-ar fi prezentat la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de adjunct al șefului Poliției Municipiului Moreni. A concurat alături de alți trei polițiști, iar toate notele au fost sub 7, ceea ce înseamnă că niciunul nu a promovat. Deși candidații s-au ascuns sub coduri, profitând de legea care le permite anonimatul, Cronica de Găești a aflat că inspectorul Andrei Alexandru a primit punctajul minim, din oficiu, adică 1. Ori nu a scris nimic, ori a plecat din examen, dar concluzia este una singură: nu este pregătit.

Poliția Găești deservește peste 120.000 de oameni, are puncte critice și are nevoie de un om pregătit și ferm. Eșecurile inspectorului Andrei la concursurile pentru definitivarea pe post demonstrează că este departe de pretențiile pe care le-a avut inițial. Am aflat, de asemenea, că gradul său este mult inferior unora dintre subalternii de la Găești, ceea ce-i crea probleme serioase de autoritate.

Suntem foarte curioși să aflăm cine își va asuma Găeștiul în perioada următoare și cum va fi rezolvată această criză de putere în Poliția din orașul nostru, care durează de ceva timp. Infractorii zburdă nestingheriți, dosarele zac pline de praf și nimănui nu-i pasă. Chiar niciun comisar din Găești sau din secțiile comunelor limitrofe nu s-a găsit să meargă la concurs?

 

 

Comments

Lasă un răspuns