in ,

MIRACOLELE VOASTRE: Profesoara Mioara Piciu s-a vindecat de cancer! ”VĂ MULȚUMESC CĂ M-AȚI AJUTAT SĂ TRĂIESC…”

Profesoara de engleză Mioara Piciu este sănătoasă și poate să-și crească cele două fetițe minunate! Vestea cea bună a venit de la tânăra mamă, după ce investigațiile pe care le-a efectuat acum câteva zile în Turcia au confirmat că a învins cancerul, după o luptă crâncenă și istovitoare.

Povestea ei a început în urmă cu câțiva ani, atunci când a fost diagnosticată cu limfom malign nonHodgkinian. Tratamentul pe care îl urma la Fundeni nu mai dădea rezultate și a fost nevoită să caute o clinică în afara țării, mai exact în Turcia, de unde a primit speranțe. Din păcate, deși inițial tratamentul părea că dă rezultate, boala a recidivat.

Familia s-a împrumutat de bani, prietenii au demarat o campanie umanitară și – datorită vouă, oameni minunați – ușor, ușor s-a strâns suma necesară, care i-a oferit Mioarei șansa la viață. Au fost și momente crâncene, de cădere psihică, atunci când tânăra mamă stătea nemâncată pentru a-și acoperi costurile tratamentului. Fetițele îi sărutau imaginea pe telefon și totul părea o luptă zadarnică, nemiloasă și nedreaptă.

Dar iată că Dumnezeu face minuni prin oameni, iar astăzi, Mioara este sănătoasă și alături de copilașii ei. Mesajul ei pentru toți cei care au ajutat-o este emoționant:

”Întrucat am promis că vă voi anunța, iata a venit timpul, in sfarsit! Eu sunt in Turcia acum, investigatiile medicale au iesit bine! Va multumesc ca m-ati ajutat sa traiesc ziua aceasta in care va pot scrie ca sunt bine… ! Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat astazi sa fiu in viata. Sa ne dea Bunul Dumnezeu sanatate multa, tuturor!”, a scris Mioara Piciu.

Este clar că sistemul medical românesc, care înghite sume impresionante, este incapabil să trateze bolnavi în situații disperate, care altminteri ar putea fi salvați. Acești oameni sunt nevoiți să apeleze la alți oameni, pentru a-și suporta costurile de tratament în alte țări. Dar iată că există și finaluri fericite. Iată că, dacă pacientul ajunge la timp, șansele lui să trăiască și să se bucure de o bună calitate a vieții cresc exponențial. Vă mulțumim, oameni minunați. Împreună, salvăm vieți și salvăm familii. Vă suntem recunoscători pentru empatia, iubirea și implicarea de care dați dovadă de fiecare dată.

 

 

Comments

Lasă un răspuns