in ,

Filmul crimei din blocul 12! DETALII ÎNFIORĂTOARE!

O crimă cumplită a zguduit astăzi liniștea Găeștiului. Doina, o femeie de 64 de ani, care locuia la etajul 4, în blocul 12, și-a găsit sfârșitul într-un mod abominabil, iar concubinul sau, în vârstă de 43 de ani, este grav rănit.
Autorul omorului și a tentativei de omor este din Morteni și avea o relație de concubinaj cu fiica victimei.
Surse din cadrul anchetei ne-au declarat că autorul crimei, în vârstă de 48 de ani, s-ar fi dus beat la mama concubinei de care se despărțise, pentru a-i reproșa că-i pune bețe în roate în relație. Aceasta l-ar fi împins pentru a-l da afară din casă, dar el a luat cuțitul și i-a aplicat 4 lovituri, dintre care una direct în inimă. Concubinul femeii a fost și el hăcuit, fiind lovit în claviculă, în mană, dar și aproape de zona gâtului. Acesta din urmă a reușit să fugă până la parter, cerând ajutor, iar femeia a ajuns pana la etajul 3, unde s-a prăbușit într-o baltă de sânge.

Individul din Morteni a rămas blocat în apartamentul victimei sale, de unde a fost scos de polițiștii care au spart ușa și l-au încătușat.
Scenele de groază s-au petrecut chiar sub ochii vecinilor, care au sunat la 112.  Pentru faptele sale, bărbatul din Morteni riscă ani grei de detenție.

Ce părere ai despre articol?

85 voturi
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

CRIMĂ ORIBILĂ LA BLOCUL 12! O femeie a murit pe loc, iar bărbatul este în stare gravă! SCENE ȘOCANTE!

HRANĂ USCATĂ PENTRU CÂINI LA PREȚ FOARTE BUN GĂSIȚI LA DEPOZITUL ELUNOS!