in ,

PRIMĂRIA VIȘINA SOLICITĂ AUTORIZAȚIE DE MEDIU PENTRU OBIECTIVUL”MODERNIZARE DRUMURI DE EXPLOATARE AGRICOLĂ ÎN COMUNA VIȘINA, JUDEȚUL DÂMBOVIȚA”

U.A.T. Vișina anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de incadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița:nu se supune evaluării impactului; nu se supune evaluării adecvate; nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă– în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”MODERNIZARE DRUMURI DE EXPLOATARE AGRICOLĂ ÎN COMUNA VIȘINA, JUDEȚUL DÂMBOVIȚA”, propus a fi amplasat în județul Dâmbovița, comuna Vișina.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la următoarea adresă de internet http://apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului

Ce părere ai despre articol?

34 voturi
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

ȘEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ A CONSILIULUI LOCAL GĂEȘTI ÎN ZIUA DE 11 IANUARIE. Vezi ce proiecte dezbat aleșii!

21 de posturi de medici scoase la concurs la Spitalul Județean! UITE CE SPECIALITĂȚI SE CAUTĂ ȘI CU CE PROIECTE ÎI ATRAGE PREȘEDINTELE CORNELIU ȘTEFAN!