in ,

Grăbește-te: UN CUNOSCUT RESTAURANT ANUNȚĂ CĂ MAI ARE 20 DE LOCURI DISPONIBILE PENTRU PETRECEREA DE REVELION! Află aici cum te convinge să nu stai acasă!

Noaptea dintre ani se apropie și cu siguranță îți dorești să o petreci într-o atmosferă de neuitat. Meniul de calitate, băutura din belșug, dar mai ales muzica live bună sunt ingredientele perfecte pentru o petrecere de neuitat. Restaurantul La Popicu s-a specializat în organizarea unor evenimente în care grija pentru detalii face diferența.

De data aceasta, organizatorii promit o seară de senzație, unde atmosfera va fi întreținută de cunoscutul Taraf Trifoiaș și îndrăgitul Daniel Trifu. De asemenea, pe parcursul serii, mai mulți artiști – surpriză te vor încânta și te vor ridica la dans.

Pachetul de Revelion la Restaurantul La Popicu costă 300 de lei de persoană. Vei avea garantat un meniu sofisticat, fructe din belșug și tort festiv. De asemenea, băuturile sunt nelimitate și acoperă toate gusturile. Vei avea parte de servicii la cel mai înalt nivel, astfel încât să treci în noul an cu bucurie. Organizatorii anunță că mai sunt doar 20 de locuri disponibile. Mai ai timp să-ți rezervi un loc la masa distracției până pe 30 decembrie, sunând la unul dintre numerele de telefon: 0762623808, 0374040580.

Ce părere ai despre articol?

61 voturi
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

VIȘINA: A fost inaugurat monumentul celor 7 eroi, morți în prima misiune umanitară a democrației! ”LOCALNICII AU GĂSIT UN CARNAGIU LA LOCUL PRĂBUȘIRII AVIONULUI. A FOST DOBORÂT”

DRAMA LUI ANDREI: ”Regret momentul în care mi-am dorit să mă întorc la mama!” CE A PUTUT SĂ PĂȚEASCĂ ATUNCI CÂND A FOST REINTEGRAT ÎN FAMILIA NATURALĂ!