in ,

O mamă îndurerată din Găești acuză: „FIICA MEA A MURIT CU ZILE!” Ce s-a întâmplat cu Alina?

Alina a pierdut lupta cu viața la doar 30 de ani. Suferea de mai multe afecțiuni, iar infectarea cu COVID a fost prea mult pentru trupul ei firav. Se vaccinase în vară, dar serul nu i-a oferit, se pare, suficientă protecție pentru a trece cu bine prin boală.
Îngenunchiată de durere și rămasă singură, mama Alinei trăiește o dramă de nedescris. Ea susține ca fiica ei nu ar fi primit, la Târgoviște, îngrijirea de care avea nevoie, iar indiferența medicilor ar fi dus la tragicul deznodământ.

„Nu știu de unde a luat virusul. Stătea doar acasă. Când am văzut ca i-a scăzut saturația, am chemat Salvarea. Au dus-o  joi  la Târgoviște, iar pe mine au refuzat sa mă testeze, deși am cerut în mod repetat acest lucru. Fiica mea suferea de anumite afecțiuni, pe care le țineam sub control cu tratament. Am solicitat sa o aducă la Găești, dar au refuzat. Au plimbat-o, în schimb, între Spitalul de la Ochiuri și Secția de Boli Infecțioase de la Târgoviște, a fost ținută în curtea Spitalului, în frig. Medicii care au tratat-o nu au ținut cont de afecțiunile ei și nu i-au mai dat medicamentele cum trebuie. Când o sunam, îmi spunea ca i-au administrat doar un sirop și ca nu vine nimeni la ea. Fiica mea a murit cu zile. Ultima oară am vorbit cu ea vineri, pe la 7 seara. Tușea foarte rău. La 9 a murit, iar pe mine m-au anunțat abia peste două ore”, ne-a declarat femeia.

Ea a depus deja plângere la Poliția Municipiului Târgoviște pentru ucidere din culpă. Potrivit certificatului de autopsie, tânăra a decedat ca urmare a insuficienței respiratorii acute și a pneumoniei COVID.

Ce părere ai despre articol?

70 voturi
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

Proiectele a 6 drumuri județene, depuse de CJD pentru finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”

A fost sfințită Biserica Mănăstirii Pătroaia! SLUJBĂ IMPRESIONANTĂ!