Lucruri nespuse despre câștigurile și pierderile din cazino | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Noutăți

Lucruri nespuse despre câștigurile și pierderile din cazino

În această postare, ofer o situație ipotetică pentru a vă testa perspectiva asupra jocurilor de noroc la cazinou. Și vă voi întreba care este situația cea mai bună pentru un jucător care poate încerca cazinouri online germania bonus fara depunere lista completa actuală pentru anul 2021.

Ar trebui să vă gândiți mai întâi la răspunsul dvs. la întrebare înainte de a da o explicație amănunțită. Indiferent dacă vă gândiți la răspunsul dvs., scrieți-l pe o bucată de hârtie sau pe telefon, cel mai bine este să notați motivul pentru care ați ajuns la această concluzie.

Apoi, află ce poți învăța din această enigmă citind explicația mea.

Situația de joc ipotetic

Prietenii mei Patrick și Lee sunt cei doi jucători în cauză. Patrick face trei excursii la cazinou. El pierde 100 de dolari la prima călătorie și 200 de dolari la a doua călătorie.

Dar, în cea de-a treia călătorie la cazinou, câștigă 300 de dolari.

După cele trei călătorii la cazinou și câștigând cei 300 de dolari, el se pare. Patrick nu a profitat, dar nici nu are pierderi nete.

Pe de altă parte, Lee joacă pentru mize mai mari. În prima din cele trei călătorii la cazino, pierde 1.000 de dolari. Și la a doua călătorie, pierde 2.000 de dolari.

La a treia călătorie la cazinou, Lee câștigă 3.000 de dolari.

Și Lee s-a stricat chiar și după trei călătorii la cazinou. Fără câștig net, dar nici pierderi nete.

Iată întrebarea:

Care dintre acestea se află în situația de jocuri de noroc mai bună?

Câteva ipoteze despre cei doi jucători

În primul rând, să presupunem că atât Patrick, cât și Lee sunt jucători profesioniști. Plasează pariuri numai atunci când au un avantaj asupra cazinoului. Amândoi ar prefera să mănânce ficat cu ceapă decât să facă un pariu negativ.

În al doilea rând, să presupunem că amândouă sunt finanțate suficient de bine încât riscul sau ruina lor este adecvat scăzut – mai puțin de 1%.

Dacă vă asumați aceste două lucruri, cum decideți care dintre cei doi jucători se află într-o situație mai bună?

Cine o face bine?

Efectul psihologiei în jocuri de noroc

Unii oameni ar putea prefera situația lui Patrick. Chiar dacă a ajuns la egalitate, nu a scăzut niciodată mai mult de 300 de dolari. Unii oameni se simt mai confortabil să se ocupe de mize mai mici. Este posibil ca acești oameni să nu devină profesioniști, chiar dacă respectă pariurile pozitive. La urma urmei, dacă nu puneți suficienți bani în acțiune, avantajul dvs. nu se va traduce în suficienți dolari și cenți pentru a câștiga existența.

Oricât de înfiorător ar fi pentru unii oameni în scădere de 3.000 de dolari, rezultatele lui Lee după primele două călătorii la cazinou nu îl vor deranja deloc. Este încrezător că ia decizii corecte tot timpul. Și, de asemenea, se simte confortabil că nu se va rupe; are un bankroll suficient de mare pentru a face față leagănelor.

Dacă puneți în acțiune doar 600 USD în trei călătorii la cazinou, veți câștiga în medie 6 USD numai dacă aveți un avantaj de 1%. Desigur, Patrick a pus probabil mai mulți bani decât aceștia în acțiune; la urma urmei, a câștigat UNELE pariuri pe fiecare călătorie.

Deci, să presupunem că a pus în acțiune 60.000 de dolari pentru a genera aceste rezultate. Câștigul său așteptat a fost de 600 $.

Și, chiar dacă s-a rupt chiar și în aceste trei călătorii, dacă continuă să parieze astfel, rezultatele sale vor arăta în cele din urmă ca rezultatele așteptate. Legea numerelor mari va începe în cele din urmă.

Lee a pus probabil 10 ori mai mulți bani în acțiune, astfel încât câștigurile sale așteptate sunt de 6.000 de dolari. Legea numerelor mari va începe în cele din urmă și pentru Lee.

Dar discuția are mai mult decât câștiguri teoretice pe termen lung.

Cazinouri recompensează jucătorii mai mari

Când pierdeți bani mari la cazinouri, conducerea cazinoului vă va trata ca pe o stea rock. Nu vor fi impresionați de pierderile de 300 USD pe care le-ați suferit în primele două călătorii la cazino. Deci, probabil că nu vă vor oferi multe sub formă de comp. Patrick va avea norocul să primească câteva băuturi gratuite.

Pe de altă parte, Lee a pierdut 3.000 de dolari în primele sale două călătorii și acest tip de acțiune nu trece neobservat de cazinou. Probabil că îi vor oferi niște mese gratuite și o cameră gratuită cu astfel de pierderi.

Și da, cazinoul va observa că a câștigat la a treia călătorie. Dar atâta timp cât nici Patrick, nici Lee nu fac nimic pentru a da seama cazinoului că sunt jucători avantajoși, cazinoului nu se va deranja. Dacă câștigi 300 $, cifrele cazinoului vei reveni mâine și vei pierde 600 $.

Și dacă câștigi astăzi 3.000 de dolari, cifrele cazinoului că vei reveni mâine pentru a pierde 6.000 de dolari.

Vor face tot ce pot pentru a vă încuraja să vă întoarceți și să continuați jocurile de noroc.

Totuși, pentru avantajul jucătorului, toate aceste avantaje sunt doar sâmburi, în plus față de câștigurile lor așteptate.

Câtă valoare vă puteți aștepta să obțineți înapoi de la un cazinou pe baza pierderilor dvs.?

Cineva ca Patrick, care a pierdut doar 300 de dolari în primele sale două călătorii, s-ar putea să nu primească nimic gratuit. Dacă are noroc, va lua o masă la cafenea.

Dar cineva ca Lee va vedea probabil că 10% din pierderile sale se întorc sub formă de comp. Din moment ce a pierdut 3.000 de dolari, probabil va primi 300 de dolari în cadouri de un fel. S-ar putea să fie doar o masă plăcută în steakhouse, dar și aceasta este în plus față de eventualele sale victorii așteptate.

Concluzie

O altă variantă a acestei enigme este prezentată în Million Dollar Video Poker de Bob Dancer, deși am abordat câteva idei pe care le-a ratat în cartea sa.

Totuși, este foarte important să înveți CUM să te gândești la aceste situații. Chiar dacă sunteți un jucător de agrement, ar trebui să înțelegeți matematica și procesul de gândire suficient de bine pentru a beneficia la maximum de banii dvs.

 


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă
Reclamă Enescu Supermarket
br />
Reclamă