Învață la profesională, dar drumul lui a fost rătăcit de niște profesori ignoranți! MESAJ PUTERNIC ANTI-BULLYING PRIN ARTĂ! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Educație și cultură

Învață la profesională, dar drumul lui a fost rătăcit de niște profesori ignoranți! MESAJ PUTERNIC ANTI-BULLYING PRIN ARTĂ!

Alexandru are 16 ani și, de când se știe, pictează și desenează. Are un talent uluitor, sensibilitate, un remarcabil simț al formelor și culorilor. Așa s-a născut, iar acesta este cel mai frumos dar din viața lui: „Ma relaxează. Pictez și desenez în fiecare zi. De cele mai multe ori, pe hârtie, pentru ca pânza costă mult”. A învățat din tainele artei de la tatăl său, pictor de biserici, și și-ar fi dorit să aibă șansa să urmeze o școală de specialitate. Din păcate, aripile i-au fost frânte de unii dascăli de la Școala Uliesti, care – ne-a spus adolescentul, cu mâhnire – i-au spus ca nu are ce căuta în acest domeniu.

De curând, Alexandru a transmis un mesaj puternic anti-bullying, printr-o serie de lucrări care au fost remarcate și de conducerea Liceului „Iordache Golescu”, acolo unde băiatul se specializează în meseria de frigotehnist.

„Sunt povești adevărate. Oarecum, și mie mi s-a întâmplat. Este modul meu de a spune ca toată această ura și toată aceasta umilință trebuie să înceteze”.
Adolescentul se inspira foarte mult, în munca lui, din benzile desenate și din filme. Își dorește ca, pe viitor, sa devină creator de benzi desenate.
Directoarea Liceului „Iordache Golescu”, prof. Ioana Dincă, intenționează sa-i organizeze cât de curând o expoziție în incinta instituției de învățământ.

 


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă
Reclamă Enescu Supermarket
br />
Reclamă