TRAGEDIE PE DN71, LA ANINOASA! Două persoane dintr-un microbuz școlar au decedat! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

TRAGEDIE PE DN71, LA ANINOASA! Două persoane dintr-un microbuz școlar au decedat!

”In aceasta dimineața, in jurul orei 07:18, pe drumul național 71, pe raza localității Aninoasa, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul a doua persoane.

Din primele cercetari s-a stabilit ca un conducator auto de 64 de ani, in timp ce conducea un autovehicul destinat transportului de persoane (microbuz), către o unitate de învățământ de pe raza localității Aninoasa, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers către stânga și ar fi intrat in coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani. In urma impactului, doua persoane au decedat, respectiv conducătorul microbuzului, un bărbat de 64 de ani, și un pasager, însoțitor al copiilor, in vârsta de 60 de ani.

Totodata, 7 copii au fost transportați la spital pentru a fi examinați medical, urmând ca in funcție de diagnostic sa se stabilească numărul de persoane ranite.

In cauza, politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa, fapta prevazuta de art. 192 din Codul Penal, și vătămare corporală din culpa, fapta prevazuta de art. 196 din Codul Penal.

Politistii efectuează in continuare cercetari, urmând sa stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului de circulație”, se arată în comunicatul IPJ Dâmbovița.


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă Enescu Supermarket
br />
Reclamă