Soția piromanului din Petrești face dezvăluiri incredibile! MOTIVUL PENTRU CARE BĂRBATUL ȘI-A DISTRUS CASA! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

Soția piromanului din Petrești face dezvăluiri incredibile! MOTIVUL PENTRU CARE BĂRBATUL ȘI-A DISTRUS CASA!

Bărbatul în vârstă de 38 de ani, din Petresti, care ieri și-a incendiat locuința, după ce acum câteva luni a încercat să se arunce în aer, a fost reținut de polițiști și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Soția sa este disperată și spune ca viața alături de el devenise un calvar. Cei doi ingrijisera un bătrân, care le-a lăsat moștenire frumoasa proprietate. Odată cu decesul acestuia, s-a dus însă și sursa de venit a piromanului, care ar fi obișnuit sa consume alcool. De asemenea, relația cu soția s-a deteriorat, iar cei doi au ajuns la despărțire. „Când bea, devenea de nerecunoscut. Jumătate din casă este pe numele meu, iar lui i-am cerut să mă despăgubească, pentru ca eu m-am mutat la părinții mei. Ca să nu-mi dea nimic, a preferat să dea foc. A fost la dezalcoolizare după ce a încercat sa se arunce în aer, dar a fugit din spital, în urmă cu cîteva zile. Nu e nebun, așa cum s-a vehiculat. Nu vrea să muncească și nu a vrut sa ma despăgubească și nici să vindem”, ne-a povestit femeia, care acum dorește ca justiția să facă dreptate.

Anul trecut, un bărbat din Mogoșani a incendiat casa foștilor socri, pe fondul unui conflict cu fosta soție. Acesta a încercat, de asemenea, sa se autoincendieze, dar a fost găsit la timp de polițiști. Aflat sub control judiciar, după ce fusese inițial în arest, el s-a mutat cu chirie în blocul 18. În apartamentul său a avut loc explozia care a distrus imobilul în luna februarie și care a lăsat zeci de oameni pe drumuri. Între timp, rănit grav, individul a decedat.

 

 

 Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă Enescu Supermarket
br />
Reclamă