CÂND VA FI GATA PASARELA? CÂND VOR FI REABILITATE TERMIC BLOCURILE? CE SE ÎNTÂMPLĂ CU PROIECTELE MARI DE INVESTIȚII? Află aici ultimele detalii, chiar de la primarul Grigore Gheorghe! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

CÂND VA FI GATA PASARELA? CÂND VOR FI REABILITATE TERMIC BLOCURILE? CE SE ÎNTÂMPLĂ CU PROIECTELE MARI DE INVESTIȚII? Află aici ultimele detalii, chiar de la primarul Grigore Gheorghe!

”Nu stăm nicio clipă degeaba. Avem treabă și avem cele mai mari proiecte din istoria Găeștiului. E un an plin de investiții”, a declarat – pentru Cronica de Găești – primarul Grigore Gheorghe. Acesta ne-a oferit, de asemenea, amănunte despre stadiul principalelor proiecte pe care le derulează administrația locală, reușind – în acest fel – să răspundă întrebărilor găeștenilor.

”Suntem în licitație pentru reabilitarea blocurilor A5, 30, 49 și 58. În curând vor începe lucrările. Jumătate dintre fonduri provin de la Ministerul Dezvoltării, iar jumătate din bugetul local.

În jurul datei de 1 august, estimăm că vor începe lucrările și la Casa de Cultură. Avem contractul semnat, iar în 30 de zile trebuie făcut proiectul.

O investiție foarte mare este la Școala ”Șerban Cioculescu”. Aici am câștigat un proiect european în valoare de 3 milioane de euro, iar proiectarea și execuția se află, de asemenea, în licitație.

Stăm foarte bine cu lucrările și la Centrul Cultural ”Gheorghe Zamfir”. Estimăm că la 1 ianuarie 2022 e gata, cu 11 luni mai devreme decât termenul stabilit inițial. Știți, aici am câștigat un proiect european în valoare de 1,2 milioane euro, care va transforma una dintre cele mai frumoase clădiri istorice din Găești, punând-o în slujba comunității locale.

În ceea ce privește pasarela, deși este o lucrare a Companiei Naționale de Drumuri, pot să vă spun că în octombrie vom circula pe ea. Termenul de finalizare este 15.11.2021, însă lucrările se mișcă foarte bine la acest obiectiv.

Am, de asemenea, o veste foarte bună pentru tinerii sub 35 de ani. La 1 septembrie, demarează lucrările la cele două blocuri ANL cu câte 12 apartamente.

Tot în septembrie, se vor finaliza lucrările la Școala ”Radu cel Mare”, unde se realizează o investiție în valoare de 1 milion de euro, fonduri europene. Copiii vor începe în casă nouă anul școlar viitor.

Din bugetul local, reabilităm total, în această vară, Școala nr. 1, realizăm trotuare pe străzile Kogălniceanu și Giurgiului și canalizare pe Șerban Cioculescu, între zona La Liber și strada Artei. Am și o surpriză pentru găeșteni. Vom reabilita fântânile arteziene din parc și vom construi unele noi, deosebite, din granit”, a precizat edilul Găeștiului.

 


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă Enescu Supermarket
br />
Reclamă