Unul dintre cei mai iubiți profesori gaesteni va învața copiii să înoate, la bazin! AFLĂ AICI CINE ESTE ȘI CÂND ÎL POȚI GĂSI! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

Unul dintre cei mai iubiți profesori gaesteni va învața copiii să înoate, la bazin! AFLĂ AICI CINE ESTE ȘI CÂND ÎL POȚI GĂSI!

A dus sute de copii gaesteni la bazinele de la Pitești și Târgoviște, pentru a-i învața să înoate. A oferit țării sportivi de excepție la handbal. Acum, revine în viața comunității locale și a acceptat misiunea de a le preda celor mici tainele înotului.

Este vorba despre Mircea Gheorghe, unul dintre cei mai iubiți profesori de educație fizică și antrenor din orașul nostru.
El va oferi lecții în zilele de marți, miercuri și joi, iar duminica – între orele 15.00 – 16.00. „Revin cu bucurie la pasiunea mea de a-i învața pe cei mici să înoate. Acum avem și condiții, la Găești, și nu mai e nevoie sa batem drumurile în orașele mari. Voi începe activitatea cu 12 grupe. Nu lucrez cu mai mult de 5 – 6 copii, pentru ca doresc să mă ocup foarte bine de fiecare în parte. Cei mai mici au în jur de 6 ani”, a precizat profesorul Mircea Gheorghe.

Cealaltă echipă de instructori de înot este condusa de Dan Ionuț Petre, ajutat de alți trei profesori, cu toții din Târgoviște. Aceștia, recunoscuți de asemenea pentru rezultatele foarte bune, vin în Găești în zilele de vineri, sâmbătă (orele 15.00 – 19.00) și duminică (orele 10.00 – 15.00).

Până în prezent, la Găești iau lecții de înot în jur de 200 de copii. Alți 140 sunt pe lista de așteptare. Odată cu venirea verii și cu intrarea în vacanță, cu siguranță cât mai mulți vor avea acces către acest frumos sport.

Un alt aspect important de precizat este că bazinul este deschis și pentru amatorii de înot, nu doar pentru copiii care acum iau primele lecții. Doritorii trebuie să știe sa înoate și să aibă asupra lor actul de identitate (CI sau certificatul de naștere) și o adeverință de la medicul de familie că sunt clinic sănătoși și nu au boli de piele transmisibile.
Bazinul din Găești este igienizat săptămânal și oferă servicii la cele mai bune standarde.


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă Enescu Supermarket
br />
Reclamă