PETRESTI: Uite ce a putut să facă bărbatul salvat de șeful Poliției Găești de la autoincendiere! TOATE AUTORITĂȚILE SUNT DIN NOU LA FAȚA LOCULUI! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

PETRESTI: Uite ce a putut să facă bărbatul salvat de șeful Poliției Găești de la autoincendiere! TOATE AUTORITĂȚILE SUNT DIN NOU LA FAȚA LOCULUI!

Întreaga țară a aflat, în martie, povestea bărbatului din Petresti, în vârstă de 38 de ani, care a vrut să-și dea foc, salvat în ultima clipă de comandantul Poliției Găești, cms.sef Alexandru Iorga și de șeful Secției Petresti, Stelian Tudose. Individul lăsase deschisă butelia și flutura o brichetă, anunțând ca se aruncă în aer. Nu și-a dus atunci planul la bun sfârșit, pentru ca a fost imobilizat de cei doi polițiști. După ispravă, a fost internat la Psihiatrie, dar iată că astăzi a recidivat.

Bărbatul a reușit însă, în urma cu puțin timp, sa dea foc locuinței. Apoi, tot el a sunat la 112. Au ars lucrurile dintr-o cameră și un hol. La fața locului, s-au mobilizat din nou autoritățile. 15 subofițeri ISU, cu 3 autospeciale cu apa și spumă s-au luptat sa stingă flăcările, salvând astfel casa și gospodăriile învecinate. Polițiștii îl audiază chiar în aceste momente, urmând – cel mai probabil – să-i întocmească dosar penal.


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă Enescu Supermarket
br />
Reclamă