Găești: PRONOSTICURILE DIRECTORILOR DE ȘCOLI PENTRU EVALUAREA NAȚIONALĂ ÎNTREC ORICE AȘTEPTARE! Nu o să-ți vină să crezi ce spun despre actuala generație! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

Găești: PRONOSTICURILE DIRECTORILOR DE ȘCOLI PENTRU EVALUAREA NAȚIONALĂ ÎNTREC ORICE AȘTEPTARE! Nu o să-ți vină să crezi ce spun despre actuala generație!

148 de absolvenți ai clasei a VIII-a, înscriși în școlile găeștene, vor susține, peste două săptămâni, Evaluarea Națională. Pe 22 iunie, va avea loc proba la română, iar pe 24 – proba la matematică.

Există mult optimism în privința rezultatelor acestei generații, în ciuda condițiilor grele în care s-au derulat cursurile în ultimii doi ani. Cei 27 de absolvenți Colegiului Național ”Vladimir Streinu” se așteaptă la note foarte mari – a precizat directorul Iulia Ioniță – media acestora la simulare fiind de 8,08. De asemenea, aici s-a obținut o notă de 10.00, la matematică. Și la Școala ”Șerban Cioculescu” este concurență mare. Aici, s-a obținut, la simulare, singura notă de 10.00 la română din întreg județul. Cei 81 de absolvenți au emoții, însă au beneficiat de multe ore suplimentare de pregătire, așa cum ne-a declarat directoarea Carmen Vișoiu.

La Școala ”Radu cel Mare”, vor intra în exmen toți cei 40 de absolvenți ai clasei a VIII-a. Potrivit directorului Ștefan Șchiopu, există speranța că peste 50% dintre ei vor obține medii de trecere.

Deși numărul cazurilor de COVID este în continuă scădere, regulile de distanțare și de prevenție se vor aplica la fel ca anul trecut. Astfel, copiii și supraveghetorii vor purta măști, accesul în sălile de examen se va face în urma triajului epidemiologic și respectând circuitele prestabilite, iar directorii instituțiilor de învățământ se vor asigura că au fost îndeplinite toate regulile de igienă. Copiii vor intra în sălile de examen cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea probelor.

 

 


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă Enescu Supermarket
br />
Reclamă