S-A FĂCUT DREPTATE! 5 bărbați, duși la penitenciar pentru o faptă care a zguduit opinia publică! UITE CE AU PUTUT FACE RUDELE ÎN FAȚA POLIȚIEI GĂEȘTI! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

S-A FĂCUT DREPTATE! 5 bărbați, duși la penitenciar pentru o faptă care a zguduit opinia publică! UITE CE AU PUTUT FACE RUDELE ÎN FAȚA POLIȚIEI GĂEȘTI!

5 bărbați din Mătăsaru și Mogoșani, cu vârste cuprinse între 30 și 37 de ani, au fost săltați de polițiștii găeșteni și duși la Penitenciarul Mărgineni, după ce au fost condamnați definitiv pentru infracțiunea de tâlhărie, urmată de moartea victimei.

Fapta s-a petrecut acum 10 ani și a zguduit opinia publică. În 2011, trei ciobani din Argeş erau bătuţi cu bestialitate, legaţi de mâini şi de picioare şi jefuiţi de mai mulţi indivizi din Tetcoiu și Pănești, în timp ce se deplasau pe un camp din apropierea comunei lor. Unul dintre ei a murit la spital, la puţin timp după ce a fost adus.  Aproape 200 de politisti si jandarmi au descins atunci la domiciliile suspectilor. Au cautat urme care sa le ofere dovada ca ei sunt vinovatii. Au gasit mai multe piei de oi in apropierea caselor suspectilor si mai multe kilograme de carne in frigiderele lor. Atacul a avut loc aproape de autostrada Bucuresti-Pitesti. Cei trei ciobani argeseni se indreptau cu mioarele catre stana. N-au mai apucat sa ajunga acolo. Unul dintre cei trei raniti a reusit sa se dezlege si sa sune la 112 dupa ajutor. În anul 2017, când unii dintre făpași s-au întors de prin Europa, a avut loc o nouă descindere, cu polițiști, jandarmi și mascați. De atunci, s-a tot tras de timp, prin sălile de judecată. Astăzi însă, s-a făcut dreptate. Condamnații au de executat pedepse între 6 ani și 8 luni și 8 ani, așa cum se arată într-un comunicat al IPJ.

La sediul Poliției Găești a fost circ. Zeci de rude s-au adunat, pentru a urla și a se tăvăli pe jos, încercând astfel să-i impresioneze pe oamenii legii. Au fost și leșinuri la comandă, și strigăte de disperare, care însă i-au lăsat reci pe polițiști. Trei mașini ale poliției i-au condus pe condamnați la locul de detenție pentru oribila faptă.

 


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă Enescu Supermarket
br />
Reclamă