TÂNĂR DIN SCHEIU DE SUS ARE INTERDICȚIE SĂ INTRE ÎN PĂDURE, CHIAR DACĂ-L… PRIDIDEȘTE! Află aici ce s-a întâmplat! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

TÂNĂR DIN SCHEIU DE SUS ARE INTERDICȚIE SĂ INTRE ÎN PĂDURE, CHIAR DACĂ-L… PRIDIDEȘTE! Află aici ce s-a întâmplat!

Polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un tânăr de 21 de ani, din localitatea Scheiu de Sus, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori din fondul forestier național, faptă prevazăută de art. 107 din Legea nr. 46/2008 privind Codul Silvic, și furt de arbori din fondul forestier național, faptă prevăzută de art. 109 din Legea nr. 46/2008 privind Codul Silvic.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în perioada 12-16 aprilie a.c., bănuitul ar fi tăiat și sustras material lemnos dintr-o pădure din localitatea Scheiu.

Pe parcursul acestei zile, cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, tânărul având totodată interdicția de a se deplasa în fondul forestier.

În cauză polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activități infracționale.


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă Enescu Supermarket
br />
Reclamă