GRIGORE GHEORGHE, PRIMARUL GĂEȘTIULUI: ”BAZINUL DE ÎNOT SE DESCHIDE PE 3 MAI!” Detalii despre regulament și tarife, aici! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

GRIGORE GHEORGHE, PRIMARUL GĂEȘTIULUI: ”BAZINUL DE ÎNOT SE DESCHIDE PE 3 MAI!” Detalii despre regulament și tarife, aici!

”Vă anunț că în data de 3 mai deschidem bazinul de înot! Este funcțional din toate punctele de vedere”, a anunțat primarul Grigore Gheorghe pe pagina sa de Facebook și a publicat atât regulamentul, cât și tarifele pentru cei interesați. În fotografiile atașate aveți regulamentul.

Tarife

1.Aprobarea tarifelor se face de catre Consiliul Local Gaesti, iar structura si nivelul tarifelor vor fi stabilite astfel incat:

-Sa se raporteze la cheltuielile curente de intretinere si exploatare, cheltuielile privind iluminatul, apa, canalul, salubrizarea, solutii de tratare a apei, material de curetenie, intretinerea, functionarea instalatiilor, reparatii curente, obiecte de inventar, etc;

– Sa incurajeze exploatarea eeficienta a serviciului de exploatare a mediului.

2.Persoanele cu dizabilitati au acces gratuit in limita a 4 sedinte/luna insotiti de persoana responsabila pentru ingrijirea acestora.

  1. Bazinul de inot este accesibil publicului in baza unui tarif de utilizare:
  2. A) Individual:

Adulti – 15 lei/ora

Copii intre 5-18 ani  – 10 lei/ora

  1. B) Abonament:

Copii  50 lei/12 sedinte a cate o ora

Adulti – 150 lei/12sedinte a cate o ora

Abonamentul are valabilitate 2 luni

Programarile se fac la nr. de telefon: 0759058053  de luni pana vineri intre orele 10:00-16:00.

 


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă Enescu Supermarket
br />
Reclamă