DIN DRAGOSTE PENTRU VIAȚĂ: Plantare de tuya, cu veselie, la Liceul „Iordache Golescu”! INIȚIATIVA A APARȚINUT CLUBULUI ROTARY DIN TÂRGOVIȘTE! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Educație și cultură

DIN DRAGOSTE PENTRU VIAȚĂ: Plantare de tuya, cu veselie, la Liceul „Iordache Golescu”! INIȚIATIVA A APARȚINUT CLUBULUI ROTARY DIN TÂRGOVIȘTE!

A fost bucurie și veselie astăzi, în incinta Liceului. Tehnologic „Iordache Golescu” din Găești. Câteva zeci de elevi entuziaști au plantat arborii de tuya oferiți de Clubul ROTARY, la inițiativa preotului Marian Linca de la Parohia Ionesti, și el membru al organizației.

Adolescenții care au participat la acțiune sunt elevi în clasele a X-a, a XI-a și a XII-a.

„Ca fost elev al acestui liceu, mi-am dorit ca prin plantarea acestor arbori de tuya, aici, sa las o amprenta durabilă și frumoasă. Am apreciat deschiderea conducerii instituției de învățământ pentru astfel de activități dedicate mediului și educației și ma bucur să-i vad pe copii preocupați sa creeze împreună o lume mai frumoasa „, a precizat preotul Marian Linca.

” Am acceptat cu bucurie sa fim gazdele acestei acțiuni realizate de Clubul ROTARY, la inițiativa preotului Marian Linca. Mulțumim pentru arbori și pentru oportunitatea de a fi împreună, chiar în condițiile de distanțare sociala, care – iată – nu au reușit sa suprime spiritul voluntariatului pentru natură „, a subliniat prof. Ioana Dincă, directorul Liceului Tehnologic” Iordache Golescu „.

La eveniment a participat și Grigore Gheorghe, primarul orașului Găești.

Trebuie menționat că Rotary este o organizatie a oamenilor de afaceri si a reprezentantilor diferitelor profesii, care asigura servicii umanitare si promoveaza standarde etice.


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă
Reclamă Enescu Supermarket
br />
Reclamă