GĂEȘTI: Cofetăria SOSO și pasiunea pentru dulciurile bunicii! POVESTEA UNEI AFACERI LOCALE DE SUCCES, CREATE CU ELEGANȚĂ, ATENȚIE LA DETALII ȘI RAFINAMENT! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Anunțuri

GĂEȘTI: Cofetăria SOSO și pasiunea pentru dulciurile bunicii! POVESTEA UNEI AFACERI LOCALE DE SUCCES, CREATE CU ELEGANȚĂ, ATENȚIE LA DETALII ȘI RAFINAMENT!

O lume a copilăriei, cu gusturi dulci, aromate și rafinate. Aceasta a fost ideea pe care s-a construit, încă din 2004, una dintre cele mai bune cofetării din Găești, SOSO. Calitatea, rigurozitatea și ingredientele naturale sunt secretele acestei afaceri de succes, care a pornit din pasiunea pentru dulciurile bunicii. Cu laborator propriu, în care sunt realizate produsele proaspete, de către un personal dedicat și instruit, cofetăria SOSO reușește, an de an, să se reinventeze și să ofere pe piața găeșteană una dintre cele mai variate oferte: prăjituri de casă, torturi tradiționale și personalizate, fursecuri cu unt, cozonaci senzaționali, produse de patiserie și multe delicii de care nu te mai saturi.

Frumoasa Sorina Vlaicu este sufletul acestei afaceri locale. Ea a mărturisit, pentru Cronica de Găești, că a pus pasiune și energie pentru a crea, în orașul natal, o cofetărie elegantă, rafinată, dar și plină de prospețime. Tânăra antreprenoare speră că fiecare client va regăsi, în produsele pe care le oferă, senzația unei copilării fără final. De altfel, copilașii sunt întâmpinați, din partea casei, cu bomboane, acadele și napolitane delicioase.

”De 17 ani, scriem povestea cofetăriei SOSO. Este o poveste frumoasă, plină de provocări, dar care ne oferă satisfacții în fiecare zi. Mi-am dorit să creez această afacere acasă, deși cei mai mulți tineri preferă să plece în orașe mai mari, iar principiul de la care nu am abdicat niciodată a fost calitatea. Păstrăm cu sfințenie rețetele autentice, ardelenești, pline de savoare, cu ingrediente de cea mai bună calitate. Suntem singura cofetărie din oraș care mizează pe gustul plin, autentic și minunat al copilăriei, pe care îl împărtășim cu clienții noștri, cu toată dragostea. Avem o echipă minunată și punem strălucire în fiecare porodus. De curând, am modernizat și extins sediul nostru de lângă restaurantul Șipot și vă așteptăm să încercați sortimentele noastre. Avem promoții de sărbători și surprize pentru iubitorii dulciurilor savuroase”, ne-a mai povestit Sorina.

Comenzi la cofetăria SOSO pot fi făcute la numerele de telefon: 0749492919 ; 0765452787

Iată câteva bunăți realizate cu dragoste la SOSO:

 

Pere cu ciocolata

Cornulete cu gem si nuca

Cheesecake cu pere

Rulada cu caramel

Minitarte fructe

Rulada fructe de padure, rulada caramel si rulada ciocolata cu visine

Bezele

Tort toffi

Tort aniversar cu crema ciocolata alba si fructe de padure

Tort marmorat cu ciocolata  cu portocale

Prajitura Bucuresti

Pavlova cu crema mascarpone

Prajitura Abi

 


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă Enescu Supermarket
br />
Reclamă