CE A PĂȚIT O SPUNE ȘI LA MORȚI! A rămas fără mașină și fără 30.000 de lei! MULȚI FAC GREȘEALA ASTA! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

CE A PĂȚIT O SPUNE ȘI LA MORȚI! A rămas fără mașină și fără 30.000 de lei! MULȚI FAC GREȘEALA ASTA!

Dacă v-ați propus sa încărcați gunoiul în mașină și să-l abandonați la marginea vreunei localități, gândiți-vă bine înainte. Riscați sa plătiți amenzi uriașe și sa rămâneți și fără autoturismul cu care ați transportat deșeurile. Comisarii Gărzii de Mediu, conduși de gaesteanul Vlad Druga, nu mai stau la discuții cu nimeni și aplică legea. Iar legea nu e deloc blândă cu cei care își bat joc de noi toți și aruncă la întâmplare tot felul de materiale care le prisosesc. Astăzi a pățit-o un bărbat din județul Argeș, care vinde scândură în oborul gaestean:

„O persoana a fost depistată de către Poliția Locală pe un teren de la marginea orașului Gaești când descărca pe teren deșeuri amestecate. Ajunși la fața locului comisarii de mediu au dispus confiscarea vehiculului folosit la fapta ce constituie contravenție și persoana care nu a respectat legislația privind transportul deșeurilor a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 30000 lei.
Transportul deșeurilor se face numai cu respectarea prevederilor H.G nr.1061/2008, în sensul ca transportul deșeurilor trebuie să fie însoțite de formulare de transport cu regim special și transportate numai către operatori autorizați pentru eliminarea/valorificarea deșeurilor.
Mulțumim Poliției Locale pentru implicare și Poliției Naționale pentru susținere!
Astfel de acțiuni vor continua!”, se arată într-un comunicat al Gărzii de Mediu Dâmbovița.Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă
Enescu Supermarket