ExcluSSive Estetic Center, primul salon cu epilare definitivă din Găești! AFLĂ UNDE ESTE ȘI CE PROMOȚII SE OFERĂ LA INAUGURARE | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Anunțuri

ExcluSSive Estetic Center, primul salon cu epilare definitivă din Găești! AFLĂ UNDE ESTE ȘI CE PROMOȚII SE OFERĂ LA INAUGURARE

ExcluSSive Estetic Center isi deschide portile incepand de luni 5 aprilie în fosta locatie LaDoiPasi. Centrul este unul generoas ca spatiu, cu un design elegant, nou in oras.

Salonul va functiona la deschidere cu servicii de epilare definitiva dispunand de cel mai eficient sistem de epilare definitivă care utilizează laserul diodă Elysion Pro. Aparatul produs de compania spaniolă Cocoon Medical asigura rezultate excelente pentru orice tip de piele, indiferent de perioada anului, chiar și vara.  Scapi astfel de grija parului nedorit si a foliculitei intr-un mod rapid, nedureros si fara efort. Spre deosebire de epilarea definitiva cu IPL care te conditioneaza de anotimp si necesita un numar mare de sedinte, centrul ExluSSive Estetic Center recomanda in cazul epilarii definitive laser cu aparatul Elysion Pro un protocol de 6 sedinte efectuate la intervale de 6 – 8 saptamani. Pentru a afla toate detaliile legate de beneficiile oferite de epilarea definitiva cu laser si de aparatul Elysion Pro sunteti asteptati la o consultatie gratuita in cadrul centrului.

In cursul lunii aprilie se vor concretiza si colaborarile pe partea de micropigmentare buze/sprancene si tehnica Hyaluron Pen – cea mai noua si mai putin dureroasa tehnica de augmentare a buzelor si umplere a ridurilor. Pe partea de coafor, manichiura / pedichiura si make up ExluSSive Estetic Center iti ofera ocazia sa iti dezvolti propriul business inchiriind posturile.  Se doreste construirea unei echipe puternice cu fete talentate, pasionate de ceea ce fac, cu experienta, serioase, dornice sa lucreze intr-un mediu placut si plin de armonie.

Marti 6 aprilie esti invitat sa participi la Ziua Portilor Deschise! Un numar de 10 doamne vor avea ocazia sa testeze gratuit aparatul Elysion Pro pentru o axila sau mustata. Rezervarile se fac telefonic sau prin mesaj la numărul  0748093910, datele de contact regasindu-se  și pe Facebook la adresa ExcluSSive Estetic Center.

 

 


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă
Enescu Supermarket