Ce dispozitive electronice nu trebuie să lipsească din biroului copilului școlar | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Anunțuri

Ce dispozitive electronice nu trebuie să lipsească din biroului copilului școlar

Școala s-a mutat pentru copii din România de aproape un an acasă. Dormitorul a deveni camera de odihnă, încăpere de recreere şi sală de clasă.

Dacă înainte de pandemie mulți părinți nu acordau multă atenție dispozitivelor introduse în camera copilului, lucrurile s-au schimbat radical. Perioada prelungită, de cursuri online a modificat modul de selectare a dispozitivelor electronice introduse în încăperile acestora. În anii precedenți consolele de jocuri erau preferate, acum HP 3789 cartuş durabil este accesoriul pe care părinții îl adaugă în coșul de cumpărături. Hai să descoperim ce alte dispozitive electronice nu trebuie să lipsească din birourile copiilor.

Laptopurile

Pentru ca şcoala se desfășoară de acasă trebuie să se acorde maximum de atenție echipamentelor introduse în camera copilului. Laptopurile sunt cele mai eficient dispozitive. Sunt mai mari decât tabletele şi portabile faţă de sistemele desktop, permit copilului să aibă o vizualizare bună  şi, să recunoaştem, vin cu accesoriile de comunicare integrate. Faţă de alte device-uri laptopurile sunt echipamentele complete care facilitează accesul la cursurile online. Sunt prevăzute cu boxe şi au camere web integrate, ocupă spaţiu redus şi nu încarcă vizual încăperea.

Sistemele all în one

Trebuie să recunoaştem că sistemele  all în one erau mai puţin utilizate când elevii mergeau la şcoală în format fizic. Lucrurile s-au schimbat destul de mult școlarii sunt nevoiți acum să scaneze, să copieze şi să imprime singuri materiale şi proiectele școlare. Cum necesarul de imprimare eu este foarte ridicat, pot fi selectate sistemele all în one ce asigură eficiență pentru imprimări de aproximativ 200 de coli pe lună. Astfel echipamente nu sunt costisitoare sunt chiar accesibile şi vin cu numeroase funcții speciale. Au meniu intuitiv şi consumabile mai mult decât ieftine. Un cartuş Canon 540 541 XL negru asigură necesarul pentru două-trei luni, deci o un sistem compatibil.

Routerele WiFi

Şcoala din dormitor  şi lucrul de la domiciliu a dat bătăi mari de cap elevilor şi părinţilor care au lucrat în ultimul an de acasă. Semnalul slab sau instabil i-a determinat pe cei mai mulți dintre consumatorii de internet să acorde mai multă atenție routerelor şi dispozitivelor care asigura semnal la cea mai bună calitate.

Acestea sunt dispozitivele care facilitează desfășurarea activităților didactice şi academice. Cum situația este instabilă şi pare să se prelungească, integrarea acestora este o sarcină ce trebuie luată în considerare.

Sursa imaginii:
HumsterAnna / Shutterstock.com


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă
Enescu Supermarket