DEBANDADĂ! Uite în ce hal se desfășoară traficul la barieră! ALO, POLIȚIA RUTIERĂ? | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

DEBANDADĂ! Uite în ce hal se desfășoară traficul la barieră! ALO, POLIȚIA RUTIERĂ?

Nicio regulă nu mai este respectată la bariera peste calea ferată, acolo unde s-a mutat traficul după închiderea pasarelei de pe DN 61, spre Ionești. În lipsa oricărui echipaj al Poliției Rutiere, care să prevină și să sancționeze debandada din trafic, fiecare se comportă cum vrea.

Deși tirurile nu aveau ce căuta pe această rută, ele pot fi văzute zilnic pe străzile din varianta ocolitoare, gonind și zguduind infrastructura și casele. Nimeni nu le vede, nimeni nu le aude.

O fotografie surprinsă de un cititor al Cronicii de Găești este relevantă și ea în acest caz. Un individ care conducea o Skoda albă a depășit toată coloana și a încercat să o depășească, luând fața unui tir. A fost nevoie de ca șoferul camionului să facă o manevră largă, pentru a nu-l zdrobi pe individ – a mai spus martorul.

Poliția Rutieră susținea, cu ceva timp în urmă, că nu are decât un echipaj pe schimb, cu care nu poate asigura disciplina în zona barierei, cu toate că aici par a fi cele mai grave probleme din întreaga zonă.


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă
Enescu Supermarket