VREI SĂ ACCESEZI FONDURI EUROPENE ÎN AGRICULTURĂ? Silviu Răzvan Necula îți pune la dispoziție experiența lui! UITE CE PROMOȚIE INTERESANTĂ A LANSAT! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Noutăți

VREI SĂ ACCESEZI FONDURI EUROPENE ÎN AGRICULTURĂ? Silviu Răzvan Necula îți pune la dispoziție experiența lui! UITE CE PROMOȚIE INTERESANTĂ A LANSAT!

Un tânăr fermier dâmbovițean se implică activ pentru a ajuta persoanele interesate să acceseze fonduri europene în agricultură. Numele lui este Silviu Răzvan Necula și este președintele SUD MUNTENIA COOPERATIVA AGRICOLĂ. Dâmbovițeanul administrează, în prezent, 350 de hectare pe raza localităților Răscăeți, Vișina și Petrești și este – de peste 12 ani – beneficiar și consultant în accesarea de fonduri europene. Cu multă muncă și perseverență, a obținut rezultate notabile și a acumulat foarte multă experiență, pe care acum dorește să o pună și la dispoziția celor care vor să pornească pe acest drum. Este, în același timp, și om politic, fiind responsabil pe zona Găești din partea  PLUS.

Silviu Răzvan Necula lansează o promoție interesantă pentru cei care doresc să investească în agricultură și să devină antreprenori de succes în acest domeniu. El încurajează, în același timp, și responsabilitatea socială și îi îndeamnă să se vaccineze pe fermierii dâmbovițeni.

”Trebuie să revenim la normal și să repornim economia. Noi, ca fermieri, avem treabă în perioada imediat următoare și este important să rămânem sănătoși. Eu însumi m-am vaccinat, dorind, în acest fel, să dau un semnal puternic antreprenorilor din sectorul agricol, pe care îi încurajez să facă același gest. Fie că se programează pe platformă, fie prin medicul de familie sau apelând chiar la noi pentru sprijin, cu toții avem obligația să contribuim pentru a  limita efectele pandemiei, care ne afectează, iată, de peste un an. Pentru a încuraja responsabilitatea socială, dar și investiția în agricultură, am gândit un program atractiv pentru cei care se află sau nu la început de drum și care doresc să beneficieze de experiența mea în accesarea fondurilor europene. Astfel, ofer o reducere de 10% din cadrul consultanței medii pe piață celor care demonstrează că s-au vaccinat după vizionarea acestui articol. Același discount este valabil și pentru persoanele care se înscriu, ca membri, în SUD MUNTENIA COOPERATIVA AGRICOLĂ. SUD MUNTENIA COOPERATIVA AGRICOLĂ oferă consultanță în management economic și agricol,  în fonduri europene din PNDR 2014 – 2020, sub masurile 4.1,6.1,6.2,6.3,6.4, 9.1,16.4 și POCU 2014 – 2020”, a declarat, pentru Cronica de Găești, Silviu Răzvan Necula.

 

Îl puteți contacta pe tânărul fermier la telefoanele: 0721020984, 0763655128 sau email: necula.silviu.razvan@gmail.com, sud.muntenia.ca@gmail.com sau îl puteți găsi pe pagina de facebook https://www.facebook.com/NECULA.SILVIU.RAZVAN

 


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Enescu Supermarket
Advertisement