BĂTAIE DE JOC: Reprezentanții firmei care ar trebui să execute pasarela și-au închis telefoanele! PRIMARUL A CERUT AJUTOR LA MINISTER! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

BĂTAIE DE JOC: Reprezentanții firmei care ar trebui să execute pasarela și-au închis telefoanele! PRIMARUL A CERUT AJUTOR LA MINISTER!

Zeci de minute pierd șoferii nevoiți să meargă spre sudul județului sau spre autostrada. Cozile de la barieră sunt interminabile, iar circulația – un coșmar. DN 7 este plin de gropi, după o iarnă mai mult decât blândă, din cauza devierii traficului greu, iar pe străzile pe care a fost redirectionata circulația, infrastructura este sub o presiune imensă.
Deși reprezentantul firmei FREYROM SA, cea care a câștigat licitația pentru reabilitarea pasarelei peste calea ferată de pe DN61, dădea asigurări ca vor fi reluate lucrările în jur de 11 ianuarie, iată ca suntem în 8 februarie și nici urmă de utilaje și activitate pe pasarela. Ba, mai mult, primarul Grigore Gheorghe ne-a declarat că responsabilii au, cu toții, telefoanele închise.
Îngrijorat de stadiul în care se afla lucrările, care au 12 luni termen de execuție, edilul Găeștiului, Grigore Gheorghe,  l-a sunat astăzi pe Radu Munteanu, director adjunct DRDP pe siguranța circulației. Acesta a dat asigurări ca mâine, 9 februarie, va convoca conducerea firmei, pentru a relua cât mai repede lucrările la pasarela.
Investiția aparține celor de la Drumuri Naționale, și nu administrației locale a orașului Găești. Primăria ceruse, de ani de zile, repararea și consolidarea pasarelei, întrucât devenise un pericol pentru trafic, dar și pentru casele din zonă.
Marius Bajenaru, reprezentantul Firmei FREYROM SA preciza, în urmă cu două luni, pentru Cronica de Găești, ca sunt probleme cu proiectul tehnic, dar și cu condițiile climatice. Consideram ca a trecut vremea scuzelor și solicitam Companiei de Drumuri Naționale sa trateze cu seriozitate problema lucrărilor de la pasarela peste DN61, întrucât, în acest ritm, este imposibil sa se respecte termenul de 12 luni de execuție, pentru ca deja au trecut 8 luni, iar răbdarea oamenilor este pusă la grea încercare.


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Enescu Supermarket
Advertisement