MAEȘTRI IN METODA LOVER BOY! PERCHEZIŢII ÎNTR-UN DOSAR DE PROXENETISM | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

MAEȘTRI IN METODA LOVER BOY! PERCHEZIŢII ÎNTR-UN DOSAR DE PROXENETISM

UPDATE: 5 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de proxenetism   au fost reținute pentru 24 de ore.

”Poliţiştii din cadrul Poliției Orașelor Titu și Răcari și procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari au efectuat, în această dimineață, 3  percheziții pe raza  orașului Titu. Au fost vizate domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

Au fost puse în executare 11 mandate de aducere.

Activitățile desfășurate în cadrul dosarului penal au beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

La data de 4 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Orașelor Titu și Răcari,  împreună cu procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari, cu sprijinul luptătorilor  Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, au efectuat 3 percheziţii pe raza orașului Titu, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de proxenetism și au pus în executare 11 mandate de aducere emise pe numele persoanelor cercetate.

Din cercetări a reieşit că, începând cu anul 2016 și până în prezent, cele 11 persoane bănuite ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către mai multe tinere, pe teritoriul Marii Britanii și Germaniei, sumele obținute fiind de aproximativ 150 000 de lire sterline.

În cauză s-a reținut că, persoanele bănuite, membrii ai aceleiași familii, ar fi ademenit tinere din mediul rural prin metoda ”Lover Boy” și sub promisiunea că se căsătoresc cu ele, le determinau să practice prostituția, facilitându-le transportul către cele două țări.

Persoanele bănuite au fost conduse la sediul poliției, în vederea audierii și dispunerii masurilor care se impun.

În cauză, s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române”, se arată în comunicatul IPJ Dambovița.

 

 


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Enescu Supermarket
Advertisement