MESAJUL PRIMARULUI COMUNEI VIȘINA, JEAN ISTRATE, DUPĂ PLECAREA PREOTULUI CĂTĂLIN CIOBANU: ”Vă asigur că împreună vom continua ceea ce părintele a început” | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

MESAJUL PRIMARULUI COMUNEI VIȘINA, JEAN ISTRATE, DUPĂ PLECAREA PREOTULUI CĂTĂLIN CIOBANU: ”Vă asigur că împreună vom continua ceea ce părintele a început”

Tristețe la Vișina, după plecarea preotului Cătălin Ciobanu de la Parohia Oborani. Blând, bun și implicat în comunitate, preotul este iubit și apreciat de toți creștinii. A coordonat campanii umanitare și a îmbogățit viața spirituală a localnicilor, pe care i-a unit în credință.

Acum, a promovat și va veni la Biserica ”Eroilor” din Găești, unde își va continua misiunea în slujba oamenilor.

Primarul comunei Vișina, Jean Istrate, a ținut să le transmită oamenilor un mesaj, în aceste momente grele: ”Plecarea preotului Cătălin Ciobanu din parohia Oborani din Vișina a fost neașteptată pentru noi toți. Prezența lui în mijlocul nostru a fost benefică și a produs schimbări în sufletele fiecăruia dintre noi. Ne-a arătat cum să fim mai buni, mai drepți și cum să ne pese mai mult de cel de lângă noi. Acum, însă, trebuie să-i respectăm dreptul de a merge înainte și de a le oferi și altor oameni înțelepciunea pe care a împărtășit-o cu noi. Cu siguranță, la Vișina va veni un alt preot dedicat, care se va integra în comunitatea noastră. Vă asigur că va beneficia de întregul sprijin al administrației locale și că împreună vom continua ceea ce părintele Cătălin Ciobanu  a început”.

 


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Enescu Supermarket
Advertisement