Ludești: SCANDAL, BĂTAIE, AMENINȚĂRI CU CUȚITUL ȘI INCENDIREA CASEI! Polițiștii au reținut un bărbat! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

Ludești: SCANDAL, BĂTAIE, AMENINȚĂRI CU CUȚITUL ȘI INCENDIREA CASEI! Polițiștii au reținut un bărbat!

Un bărbat din comuna Ludesti a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii gaesteni, după ce și-ar fi bătut concubina și și-ar fi incendiat propria locuință. Individul ar fi avut un conflict puternic cu femeia, pe care ar fi batut-o, chiar ar fi amenințat-o cu un cuțit, iar apoi ar fi alungat-o împreună cu copilul în vârstă de 6 ani. Apoi, supărat, barbatul a incendiat ușa de la intrarea în locuință. Vecinii au sunat la 112, dar au și intervenit să stinga flăcările.

”La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Sectiei nr. 8 Politie Rurala Valea Mare au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul ca a fost alungata din locuință, împreună cu copilul, de catre concubinul sau. Polițiștii s-au deplasat la fata locului, unde, la poarta locuinței, au identificat femeia de 49 de ani, din localitatea Milosari, și copilul ei, un minor în vârstă de 6 ani. Totodata, politistii au procedat la identificarea și imobilizarea barbatului reclamat, de 49 de ani, care, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat partea vatamata și ar fi incendiat usa de acces în locuința.

Pe numele lui, politistii au emis si un ordin de protectie provizoriu prin intermediul caruia a fost dispusa masura interzicerii apropierii de femeie la mai putin de 100 metri.

Fata de barbat se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de distrugere și violență în familie, fapte prevazute de art. 253 și art. 199 din Codul Penal.

In urma activităților de cercetare penală desfășurate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, cel in cauza fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița.

Maine, 21 ianuarie, banuitul va fi prezentat unitatii de parchet competente  pentru dispunerea unei masuri preventive”, a precizat IPJ Dambovita.


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Enescu Supermarket
Advertisement