IMAGINI ȘOCANTE! Suflul exploziei din blocul 18, surprins pe camerele de luat vederi! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

IMAGINI ȘOCANTE! Suflul exploziei din blocul 18, surprins pe camerele de luat vederi!

Explozia de la blocul 18 a șocat întreaga comunitate locală. 25 de familii au rămas, în doar câteva secunde, fără un acoperiș deasupra capului, după ce, în urma unei acumulări de gaze într-un apartament de la etajul al doilea, s-a produs o deflagrație care a afectat inclusiv structura de rezistență a clădirii.

Camerele de luat vederi din interiorul unui bloc vecin au surprins momentul exploziei. Zgomotul este asurzitor, dar și suflul puternic a afectat scările din apropiere, așa cum se poate observa în filmarea alăturată. De asemenea, alarmele mașinilor au pornit, creând o atmosferă apocaliptică.

Cronica de Găești a intrat, în exclusivitate, în posesia imaginilor șocante, care arată proporțiile dezastrului.

Primarul Grigore Gheorghe ne-a declarat că va face demersurile necesare pentru a obține un ajutor guvernamental, astfel încât blocul să fie, în timp, reconstruit. Este necesar, de asemenea, ca lucările să fie executate de o firmă specializată. Pe de altă parte, se fac demersuri pentru tragerea la răspundere a vinovaților.

Trei familii sunt cazate în prezent la căminul Colegiului Național ”Vladimir Streinu”, o familie este la hotelul RODIV, iar ceilalți stau provizoriu la rude și prieteni.

 

 


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Enescu Supermarket
Advertisement