PRIMARUL GĂEȘTIULUI DESCRIE EXPERIENȚA COVID: ”Au fost zile groaznice!” | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

PRIMARUL GĂEȘTIULUI DESCRIE EXPERIENȚA COVID: ”Au fost zile groaznice!”

Grigore Gheorghe, primarul orașului Găești, infectat cu SARS CoV-2, tocmai a revenit de la spital. Într-o postare pe Facebook, el povestește, cu amănunte, experiența terifiantă pe care a avut-o cu boala. Grigore Gheorghe a făcut o formă medie de COVID, care a necesitat spitalizare și oxigen. Timp de mai multe zile, starea sa a fost una precară, însă, din fericire, s-a întors acasă, iar acum se află în recuperare. Iată cum descrie edilul Găeștiului momentele grele prin care a trecut:

”Dragii mei, astăzi, după 11 zile de spitalizare la Colentina, m-am întors acasă.

Au fost zile groaznice, cu temperaturi de 39 grade, care efectiv îți pârjolesc corpul, lipsă acută de oxigen pentru că plămânii sunt afectați, oxigenul care îți usucă căile respiratorii, tuse seacă, care efectiv te epuizează, nu poți mânca, nu poți dormi, venele făcute praf de la perfuzii și analize de sânge, dar mai ales teamă, frică, gânduri negre!

Acum urmează o perioadă de recuperare.

Mulțumesc bunului Dumnezeu, cadrelor medicale din acest spital, care m-au îngrijit ca pe copilul lor, preoților care s-au rugat în biserici petru mine, pe marea majoritate dintre dumneavoastră v-am simțit aproape.

Vă iubesc pe toți și aveți un loc special în inima mea!

Aveți grijă de voi, protejați-vă cât de mult puteți!

Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!”

 


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă
Enescu Supermarket