ACUZAȚII GRAVE ALE PREOTULUI IONUȚ PĂUN LA ADRESA SPITALULUI JUDEȚEAN! Și-a internat socrul pe picioare. CE A URMAT… | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

ACUZAȚII GRAVE ALE PREOTULUI IONUȚ PĂUN LA ADRESA SPITALULUI JUDEȚEAN! Și-a internat socrul pe picioare. CE A URMAT…

O nouă zi, o nouă dramă făcută publică din Spitalul Județean  Târgoviște. Familia preotului Ionuț Păun din comuna Mătăsaru este în doliu, după moartea fulgerătoare a socrului acestuia, infectat cu COVID-19.  Acesta a făcut publice detalii cutremurătoare despre modul în care a fost tratat și îngrijit socrul său, Iordache Gheorghe, în vârstă de 66 de ani. Deși nu avea comorbidități, omul s-a stins într-o săptămână. Familia acuză personalul medical de lipsă de empatie și de omenie în relația cu pacientul, dar și de superficialitate în exercitarea actului medical. Astfel, potrivit preotului Ionuț Păun, familia nu primește informații despre ruda bolnavă, iar comportamentul celor în halate albe este incalificabil.

Cronica de Găești nu duce  o campanie împotriva Spitalului Județean, ci suntem conștienți că personalul este suprasolicitat în această perioadă de criză. Ceea ce se întâmplă acolo este rezultatul a ani de zile de cultivarea dezinteresului și a unui comportament aberant.

La Spitalul Județean se impun urgent măsuri pentru COMUNICAREA corectă cu pacienții și familiile acestora și pentru UN ACT MEDICAL realizat cu responsabilitate și empatie. Sfârșitul învăluit în mister al pacienților infectați cu Covid-19 ridică mari semne de întrebare.

Redam integral scrisoarea deschisă a preotului devenita virală pe Facebook:

              „CINISM SI NEPĂSARE !!!

Scriu aceste rânduri ca expresie a unei revolte personale dar și pentru motivul că , gândesc că pot ajuta pe vreunul dintre dumneavoastră cei care le citiți!
Va rog să EVITAȚI pe cât puteți SPITALUL JUDEȚEAN TÂRGOVIȘTE !!!
Tatăl soției mele(intenționat nu folosesc cuvântul,,socru ” ) a fost internat pe secția de pneumologie fiind testat pozitiv cu covid .
Senzația de vis urat, de coșmar a fost amplificata de atitudinea celor mai multe cadre medicale (cu doua excepții ), de la acea secție.
Stai ore întregi pe la uși sperând că vreun medic iese sa -ti spuna câteva cuvinte .Iar atunci când iese..medicul… în maxim 2 minute expediază 6-7 aparținători.
Din spusele unuia dintre ei am înțeles ca în 24 de ore intra o singura data la pacienti . Iar repetarea analizelor s-a făcut doar la cererea noastră.In 12 ore am aflat de la unul dintre ei ca s-a interesat doar o singura data despre ce saturație de oxigen are pacientul și tot când am întrebat noi !
Cum poți sa vezi dacă funcționează sau nu tratamentul în aceste condiții ? Și de ce te mai plangi că muncești foarte mult și nu ai timp sa discuti și cu familiile pacienților ? În 5 zile au fost de garda 5 medici diferiți !
Mesajele contradictorii bineînțeles că au fost prezente.Un medic spune ca este OK(citez ) altul spune ca este în stare grava .
Managerul spitalului afirma ca a primit mai multe reclamații despre modul în care se comporta cei de la pneumologie .Spune el ca nu poate face nimic pentru ca altfel s-ar desfiinta secția. Și? Nu se găsește oare un alt spital in judet sau chiar în capitala care sa preia 50 de pacienți? Sau sunt alte interese în joc ? Și tineți cont ca nu vorbim de terapie intensiva .Acolo ar fi doar 5 paturi ,tot din spusele lor.
Cunosc doua persoane cărora li s-a spus ca mama respectiv tatăl, amandoi in stare grava , au fost asezati, ,,din greșeală” ,in același salon cu cineva infectat cu covid.
Să vă mai spun despre modul cum sunt aruncate trupurile fară suflare, asezate in saci , intr-un container …precum sacii de gunoi …unii peste alții ? Ca și cum ar fi pedepsite pentru faptul ca s-au imbolnavit de covid. Nu vreau sa va descriu imaginea. Este prea cruda pentru cineva care vrea sa-si înmormânteze persoana dragă creștinește. Sau despre faptul ca îmbrăcămintea ne-a fost data acasă, cu buzunarele scoase afara ,ca și cum cineva ar fi scotocit ?Ce fel de om ar face asta ?
Cu cinism și lipsa de dragoste creștinească, ei uita ca este vorba despre o VIATA cu mii și mii de sentimente ,cu mii și mii de amintiri,cu sot/sotie și copii care le duc doru !
Este vorba despre un întreg univers !
Sunt conștient de faptul ca oricare dintre noi poate lua acest virus !
Nu contest existenta virusului dar cred cu tărie că acest spital cu toata INDIFERENTA SI RACEALA, cu tot CINISMUL de acolo i-a grăbit plecarea din aceasta lume !
Nu vrem raul nimănui , nu ar fi creștinește dar vrem ca omul sa fie OM, NU ROBOT. Inteleg ca este obositor sa lucrezi și in spitalul de stat și la câteva clinici particulare .
Nu rezisti ? Renunta la unul dintre ele sau pur și simplu pleacă, du-te, lasă pe altul care merita cei 10 000-15 000 lei. Și nu uita pentru ce ai primit anumite daruri de la Dumnezeu, pentru că altfel este posibil sa le pierzi !
Ma rog lui DUMNEZEU sa-i ierte pe toți, sa le dea gând smerit si intelepciune , după VOIA LUI CEA SFÂNTA !”Articol publicat de

Redactor sef

Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Enescu Supermarket

Alte articole

Evenimente

Pompierii din Gaesti  au intervenit în aceasta dimineata în zona de blocuri din oraș după ce un apartament  de la etajul 2, din blocul...

Noutăți

O femeie de 42 de ani, din Mogosani, și-a pierdut viața in această dimineață, intr-un grav accident rutier. Victima se afla pe bicicletă atunci...

Evenimente

A fost explozie puternică în această dimineață, în jurul orei 5.47, la un apartament din blocul 18 din Găești. O locatara a simțit un...

Noutăți

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat de 40...

Evenimente

Grigore Gheorghe, primarul orașului Găești, infectat cu SARS CoV-2, tocmai a revenit de la spital. Într-o postare pe Facebook, el povestește, cu amănunte, experiența...

Evenimente

”Astăzi, 9 ianuarie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmbovița, au depistat 3...

Evenimente

Au rămas pe drumuri, în mijlocul iernii! 46 de oameni nu mai au, din această dimineață, un acoperiș deasupra capului, după ce în blocul...

Evenimente

Descoperire macabră în satul Manastioara din comuna Uliești. Un bărbat în vârstă de 65 de ani, care locuia singur, a fost găsit fără suflare,...

Advertisement