BATJOCURĂ FĂRĂ LIMITE LA SPITALUL JUDEȚEAN! O femeie din Valea Mare așteaptă de 9 ore la triaj, cu dureri cumplite! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

BATJOCURĂ FĂRĂ LIMITE LA SPITALUL JUDEȚEAN! O femeie din Valea Mare așteaptă de 9 ore la triaj, cu dureri cumplite!

O femeie din Valea Mare, bolnava de COVID, se afla de 9 ore la triaj, cu dureri abdominale cumplite. In tot acest interval, nu a fost văzută de niciun medic. I s-a administrat doar o perfuzie si i s-a făcut un ecograf.
Tânăra a chemat de dimineață ambulanta, după ce i s-a făcut rau. A fost dusa direct la Spitalul din Targoviste, unde a fost plimbata mai intai pe la Infecțioase. Intrucat s-a considerat ca starea ei nu este cauzata de infecția cu SARS-COV2, a fost dusă la triaj. Aici a inceput coșmarul. Durerile abdominale si starea de rau nu s-au diminuat deloc, in schimb a fost lăsată sa agonizeze pe un hol, in bataie de joc.
Soțul femeii este disperat. Nu poate sa mearga după ea si nu poate sa o ajute cu nimic, fiind si el infectat.
Am sunat la Spitalul Județean. In loc de explicații, ne-a fost trântit telefonul in nas.
Cine răspunde daca starea de sanatate a tinerei se va agrava? Cum este posibil ca un om sa fie lasat atatea ore fara ajutor medical?
Sotul femeii ne-a declarat ca va depune plangeri atat la Consiliul Județean, cat si la Colegiul Medicilor si ca se va indrepta si in instanta impotriva celor responsabili. El considera ca nimic nu justifica atitudinea incalificabila a cadrelor medicale de la Targoviste fata de acest caz disperat.


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă
Reclamă Enescu Supermarket
br />
Reclamă