TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI: S-a stins Diana Elena Purcărea! MIREASĂ ÎN SEPTEMBRIE, ÎNGER ÎN NOIEMBRIE! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI: S-a stins Diana Elena Purcărea! MIREASĂ ÎN SEPTEMBRIE, ÎNGER ÎN NOIEMBRIE!

Nimic nu prevestea, acum câteva luni, nenorocirea prin care avea să treacă o familie din Găești. Diana Elena Purcărea, o tânără frumoasă, deșteaptă și plină de viață, se cununa, în septembrie, cu alesul sufletului ei. Astăzi, cei dragi se pregătesc de înmormântare.

Diagnosticul medicilor a căzut ca un trăznet: fetei i se declanșase o maladie  care a fost descoperită mult prea târziu și în urma prea multor investigații.

Diana își începea viața frumos. Lucra la BCR, tocmai se căsătorise și își dorea să fie mamă. Va fi, cu siguranță, mamă în cer, pentru că a plecat alături de bebelușul ei, lăsându-i pe cei apropiați cu sufletele frânte de durere.

Nu s-au inventat cuvintele care să poată alina, acum, doliul greu al celor care au iubit-o: soț, părinți, rude, colegi și prieteni. Tot ceea ce pot face este să fie împreună.

Toți cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu Dianei pot merge la locuința ei din strada Nicolae Titulescu, nr. 139.  Înmormântarea va avea loc sâmbătă, la Biserica ”Sfânta Treime” din  cartierul Vaideiasca.Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă
Enescu Supermarket