VESTE FOARTE TRISTĂ: S-a stins din viață distinsa profesoară de istorie Florina Stamate! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

VESTE FOARTE TRISTĂ: S-a stins din viață distinsa profesoară de istorie Florina Stamate!

Demnă, frumoasă si puternică, una dintre cele mai reprezentative figuri pentru învățământul gaestean, a plecat in eternitate profesoara de istorie Florina Stamate. Și-a pus amprenta pe zeci de generații, care au iubit-o si au respectat-o. Avea o personalitate remarcabila, un har deosebit la catedră si o charisma memorabila.

Florina Stamate si-a inceput cariera in invatamant in anul 1962. Din 1963 si pana in 1997, a fost cadru didactic al Colegiului Național „Vladimir Streinu”.

Sfârșitul distinsei profesoare este invaluit in mister. A suferit, se pare, un accident vascular si a avut neșansa sa ajungă in aceste vremuri tulburi la Spitalul din Targoviste, unde a fost diagnosticată cu COVID. Nimeni nu a putut să intre sa o vadă sau sa primească date suplimentare si concludente despre starea ei. Din relatările apropiaților, rezulta însă ca nu ieșise din casă de mai multă vreme. De unde sa se fi infectat? Probabil că familia va solicita investigații suplimentare, care să facă lumina in acest caz și sa aiba parte de o înmormântare creștinească.

Dumnezeu să o primească in lumină.

Sincere condoleante familiei indurerate.


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă
Reclamă Enescu Supermarket
br />
Reclamă