IMNUL NAȚIONAL NU A SUNAT NICIODATĂ MAI BINE! Soprana gaesteanca Ina Dincă Velica, vocea de inger a manifestărilor de Ziua Armatei! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Educație și cultură

IMNUL NAȚIONAL NU A SUNAT NICIODATĂ MAI BINE! Soprana gaesteanca Ina Dincă Velica, vocea de inger a manifestărilor de Ziua Armatei!

A ajuns mare, așa cum i-am prezis. Soprana gaesteanca Ina Dinca Velica a interpretat Imnul Național de Ziua Armatei, la manifestările oficiale la care au participat președintele țării, Klaus Johannis si premierul Ludovic Orban. Ina a pus atâta sensibilitate in interpretare, incat momentul ei a fost cu adevărat înălțător.
Astazi, distinsa soprană gaesteanca este solista a Corului și Orchestrei Reprezentative a Ministerului Apărării Naționale din București. Mai ieri, era un copil cu totul si cu totul special, de o seriozitate ieșită din comun, pasionata de muzica. Cunoscuta profesoară gaesteanca, Mariana Luca, este cea care i-a indrumat pașii spre marea performanță muzicala. Sunt mândră ca, atunci cand avea vreo 10 ani, a cantat și in grupul pe care il formasem la Clubul Copiilor.
Ina Dinca Velica a reusit, de curând, să-și implineasca un vis. Este vorba despre proiectul muzical ELINA & Classical Sounds. Este un proiect minunat, destinat celor care vor să-și umple sufletul cu muzica buna.
Dacă doriți să aflați mai multe despre ei, îi gasiti pe Facebook si pe YouTube. Cu siguranță vă va incanta. Ina Dinca Velica este un artist desăvârșit si este, cu siguranță, una dintre cele mai mari voci pe care Găeștiul le-a oferit lumii.


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Enescu Supermarket
Advertisement