Tânăra profesoară Mioara Piciu da marea bătălie pentru viața ei! ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU CA SĂ TRĂIASCĂ! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

Tânăra profesoară Mioara Piciu da marea bătălie pentru viața ei! ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU CA SĂ TRĂIASCĂ!

Firavă, epuizată de lupta crâncenă pe care o duce, de ceva vreme, cu cancerul, tânăra profesoară Mioara Piciu are mare nevoie de ajutorul nostru. Mama a două fetițe mici, femeia a ajuns la capătul puterilor atât emotional, cat si financiar. Tocmai a aflat ca boala a recidivat, iar pentru a trai are nevoie de noi sedinte de radioterapie.

Tratamentul costă peste 20.000 de euro, bani pe care familia ei nu mai are de unde sa-i ia. Mioara este in Turcia, locuiește intr-un hotel și mananca doar o data pe zi, ca sa faca economii pentru tratament. Situația ei este dramatică. Cei care o iubesc au confecționat urne, pe care le puteți găsi in multe locuri publice din Găești, la magazine, farmacii sau terase.

Fiecare leu contează. Va rugam sa donati, atat cat puteti, pentru viata ei.

Facem un apel si catre preoții damboviteni, care de foarte multe ori au reusit sa stranga sume impresionante pentru oameni aflați in suferință. Mioara Piciu poate sa traiasca, daca primeste la timp ajutorul medical de care are nevoie. Suma care ii trebuie nu este atat de mare, daca ne mobilizam cat mai multi sa o ajutam.

 

Acesta este contul in care puteti face de asemenea  donatii:

RO 08 BTRLRONCRT0238658701, deschis la Banca Transilvania pe numele ei.


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă Enescu Supermarket
br />
Reclamă