Contactează-ne pe

Evenimente

Medicii Rodica Ralea şi Florenţa Andrei au revenit asupra demisiilor! INFORMAŢII DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE STAREA DE SPIRIT DIN SPITALUL GĂEŞTI!

Publicat în data de

- 3.871 vizualizări

Lucrurile par a fi intrat pe un făgaş normal la Spitalul Găeşti, după ce – acum câteva zile – tensiunile escaladaseră, iar doi dintre cei mai buni medici – Rodica Ralea şi Florenţa Andrei – îşi scriseseră demisiile.

Se pare că dialogul cu conducerea a fost reluat, iar doctorele vor rămâne în continuare pe baricade, pentru a trata pacienţii COVID. Managerul Laurenţiu Beluşică a reuşit să le convingă, până la urmă, să rămână în echipă, nu înainte însă de a afla şi punctele de vedere, nemulţumirile grave şi argumentele acestora.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Spitalul Găeşti s-a confruntat, în ultima perioadă, cu situaţii foarte tensionate. Nici nu venise bine managerul interimar Beluşică, iar unitatea spitalicească a fost transformată în spital COVID.

În lipsa infecţioniştilor şi a specialiştilor ATI, fără timpul necesar unei organizări coerente, precum şi comportamentul deplasat al unor pacienţi, la care se adaugă o hârţogărie fără de sfârşit, cerută de lege cadrelor medicale oricum epuizate în cazurile acestei epidemii, au dus la cedări nervoase în rândul personalului. Câteva ore pe zi, medicii şi asistentele sunt obligaţi să se echipeze, la 40 de grade Celsius, fără aer condiţionat, situaţie care-i epuizează fizic şi psihic. Şi este de înţeles. Oricare dintre noi, indiferent ce meserie ne-am ales, cu sau fără pasiune, cu sau fără venituri mari, nu am suporta – pe caniculă – să muncim echipaţi ca astronauţii.

Având în vedere dialogurile pe care le-am purtat, în ultimele zile, cu foarte mulţi salariaţi ai Spitalului Găeşti, suntem în măsură să confirmăm faptul că în unitatea spitalicească lucrurile nu au stat şi nu stau deloc pe roze. S-au creat tabere, care au intrat în război, s-au răspândit bârfe urâte, care ar orpila orice minte echilibrată, iar presiune extrem de mare, ca nivel de efort, a fost pe câteva persoane. Lipsa dialogului coerent cu conducerea a creat mari sincope în activitate, culminând cu demisiile celor două distinse doctore, de bază în echipa Spitalului Găeşti.

Cu tot respectul faţă de pregătirea profesională a managerului interimar Laurenţiu Beluşică, cel care scrie siropos pe pagina de Facebook a spitalului, cerând toleranţă, înţelegere şi lipsă de atacuri publice (sic!), lucrurile i-au scăpat de multe ori din mână. A anunţat tot pe Facebook proiecte, gen o secţie noncovid, care a bulversat întregul corp profesional, în condiţiile în care nici urgenţele nu au personal de specialitate. De asemenea, la acestea se adaugă situaţia extrem de fluidă, de la o zi la alta, cu pacienţi care se internează şi se externează şi cu lipsă de comunicare şi înţelegere reciprocă.

Din informaţiile noastre, situaţia ar fi fost gestionată până la urmă la nivel de primar, care a intervenit pentru liniştirea spiritelor.

 

 

 

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Tragedie în Găești: A MURIT ÎN STAȚIA DE AUTOBUZ! A apucat să tragă pe dreapta și…!

Articol scris de

Un bărbat cu vârsta cuprinsă între 50 și 60 de ani a murit, în urmă cu puțin timp, în stația de autobuz de la Piață, în Găești. Omul se afla la volanul unui autoturism cu numere de Dâmbovița. Potrivit martorilor, a apucat să tragă pe dreapta atunci când i s-a făcut rău.

La fața locului au ajuns de urgență Ambulanța și Poliția. Din păcate, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. Până la ora redactării acestei știri, identitatea victimei nu era cunoscută.

Citește articolul

Evenimente

Moment important în viața polițistului Dan Mocanu! ANTRENORUL RESPECT GYM GĂEȘTI A SPUS ”DA”!

Articol scris de

 

Dan Mocanu este cunoscut găeștenilor pentru performanțele obținute ca antrenor al Respect Gym, dar este – în același timp – unul dintre cei mai apreciați polițiști de la Rutieră. Astăzi, este un moment important din viața lui. A mers la starea civilă pentru a-și uni destinul cu iubita sa, Ana Maria, o frumoasă tânără găeșteancă. Deși suntem în plină pandemie, Dan Mocanu a ales să nu mai amâne evenimentul și a spus DA din toată inima.

Cronica de Găești îi urează ”Casă de piatră” și o viață presărată cu multă iubire și fericire.

 

 

Citește articolul