Contactează-ne pe

Noutăți

ÎI USTURĂ BUZUNARELE! Rutieriştii au dat 563 de amenzi într-o singură zi

Publicat în data de

- 2.102 vizualizări

„Polițiștii de la rutieră au organizat o razie pentru prevenirea faptelor antisociale, creșterea gradului de disciplină în trafic și pentru prevenirea accidentelor de circulație.

În urma activităților din teren, polițiștii au constatat o infracțiune  contra siguranței circulației pe drumurile publice și au aplicat 563 de sancțiuni contravenționale, dintre care 451 în conformitate cu prevederile O.U.G nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Din totalul acestora,  102 au fost pentru neportul centurii de siguranță, 67 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 31 pentru utilizarea neregulamentară a telefonului mobil și 46 pentru lipsa documentelor prevăzute de lege.

Alte 69 de sancțiuni au fost aplicate pentru indisciplina bicicliștilor, 24 pentru abaterile comise de pietoni și 10 pentru abaterile comise de conducătorii atelajelor hipo..

De asemenea, au fost reținute 11 permise de conducere, din care 2 pentru încălcarea normelor privind acordarea priorității de trecere, 4 pentru depășiri neregulamentare și 1 pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h.

Totodată, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare”, se arata in comunicatul de presa al IPJ Dambovita.

 

 

 


Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

BATJOCURĂ: Ce a putut păți o gaesteanca suspectă de COVID la Targoviste! „A FOST GROAZNIC!”

Articol scris de

O tânără din Găești a trecut printr-o experiență traumatizanta, după ce s-a simțit rau mai multe zile și a devenit suspecta de COVID. Femeia a experimentat, timp de mai multe zile, simptome ciudate: „Aveam dureri puternice de cap, frisoane si stari de voma. Am ajuns la UPU Găești, unde am fost tratată cu multă grijă și profesionalism. Intrucat nu mi-a trecut cu nicio pastila, medicii au considerat ca trebuie sa fac testul pentru coronavirus si mi-au dat bilet de trimitere pentru Spitalul Județean”, ne-a povestit gaesteanca.

De aici a început calvarul ei. A mers la Spitalul Județean, simtindu-se in continuare foarte rau, pentru a confirma sau infirma suspiciunea de coronavirus. „A fost groaznic la Spitalul Județean. Nu mi-am imaginat ca situația a fost scapata cu totul de sub control, dar asta este adevarul. Ne-au bagat pe toti suspectii claie peste grămadă, fara sa se stie care a fost infectat si care nu. Timp de 6 – 7 ore, nu ne-a bagat nimeni in seama. Intrebam asistentele si nu ne raspundeau sau ne repezeau. Mai mult, un doctor a venit și mi-a spus că-mi dă și el o rețetă și că nu am COVID, deși nu mă testase nimeni. A fost un cosmar, o lipsa totala de organizare, de empatie si de grija pentru pacienti”, ne-a mai declarat tanara.

Care este finalul? Femeii i s-a spus ca ar putea fi testata abia spre dimineață, motiv pentru care a plecat de acolo. La fel au procedat si alti suspecti de coronavirus, lasati de izbeliste. Prin urmare, sunt din ce in ce mai multe semnale care se confirma ca nu se mai gestioneaza mai nimic in sistemul sanitar.


Citește articolul

Evenimente

9 PERCHEZITII IN GAESTI, ULIESTI, TITU SI DOICESTI! Vezi ce au cautat politistii!

Articol scris de

„În dimineața zilei de 07 august 2020, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiști de la Poliția Municipiului Târgoviște și Poliția Orașului Găești, au efectuat 9 percheziții domiciliare, pe raza localităților Găești, Titu, Doicești și Uliești, la locuințele mai multor persoane bănuite că ar fi deținut fără drept arme letale si neletale.

În urma descinderilor, polițiștii au descoperit o armă neletală supusă autorizării, respectiv o pușcă cu aer comprimat.

De asemenea, au fost puse în aplicare 10 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediile unităților de poliție pentru audieri.

Activitățile au fost realizate în cadrul a patru dosare penale ce au ca obiect săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, ancheta în cauză fiind demarată în luna august a acestui an.

În cadrul acțiunii, polițiștii au fost sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțuni Speciale din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Dâmbovița, Argeș, Sibiu și Vâlcea”, se arata in comunicatul de presa al IPJ Dambovita.


Citește articolul