Contactează-ne pe

Evenimente

Colcăie COVID-ul! AU ÎNCEPUT SĂ CURGĂ INTERNĂRILE ŞI LA SPITALUL GĂEŞTI!

Publicat în data de

- 8.453 vizualizări

Ambulanţele au umplut curtea Spitalului Găeşti, în această seară. Au fost aduse primele persoane infectate cu virusul SARS CoV-2, după ce DSP a decis transformarea unităţii spitaliceşti din oraşul nostru în spital COVID, pe fondul creşterii numărului de cazuri.

Din informaţiile noastre, pe surse, doar în ultimele ore au fost internate 9 persoane, dar mai sunt aşteptate şi altele, în această noapte.

La Găeşti vor fi aduse cazurile uşoare, iar tratamentul va fi stabilit de medici de la Secţia Boli Infecţioase din Târgovişte.

Reamintim că Unitatea Primiri Urgenţe funcţionează normal, la fel şi ambulatoriul de specialitate, fiind create circuite epidemiologice separate.

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Tragedie în Găești: A MURIT ÎN STAȚIA DE AUTOBUZ! A apucat să tragă pe dreapta și…!

Articol scris de

Un bărbat cu vârsta cuprinsă între 50 și 60 de ani a murit, în urmă cu puțin timp, în stația de autobuz de la Piață, în Găești. Omul se afla la volanul unui autoturism cu numere de Dâmbovița. Potrivit martorilor, a apucat să tragă pe dreapta atunci când i s-a făcut rău.

La fața locului au ajuns de urgență Ambulanța și Poliția. Din păcate, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. Până la ora redactării acestei știri, identitatea victimei nu era cunoscută.

Citește articolul

Evenimente

Moment important în viața polițistului Dan Mocanu! ANTRENORUL RESPECT GYM GĂEȘTI A SPUS ”DA”!

Articol scris de

 

Dan Mocanu este cunoscut găeștenilor pentru performanțele obținute ca antrenor al Respect Gym, dar este – în același timp – unul dintre cei mai apreciați polițiști de la Rutieră. Astăzi, este un moment important din viața lui. A mers la starea civilă pentru a-și uni destinul cu iubita sa, Ana Maria, o frumoasă tânără găeșteancă. Deși suntem în plină pandemie, Dan Mocanu a ales să nu mai amâne evenimentul și a spus DA din toată inima.

Cronica de Găești îi urează ”Casă de piatră” și o viață presărată cu multă iubire și fericire.

 

 

Citește articolul