Alege mobila ELADA! ESTE ELEGANTĂ, DIN MATERIALE DE CALITATE ŞI INGENIOASĂ! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Anunțuri

Alege mobila ELADA! ESTE ELEGANTĂ, DIN MATERIALE DE CALITATE ŞI INGENIOASĂ!


Vrei mobilă nouă? Alege un producător local, cu experienţă de peste 22 de ani în domeniu, care mizează 100% pe calitate.

Fabrica ELADA din Ioneşti este dotată cu tehnologie de ultimă oră în domeniu, lucrează foarte îngrijit, iar materia primă folosită este verificată şi corespunde chiar şi pentru cele mai pretenţioase gusturi.

Cu preţuri de producător şi atenţie la detalii, cei de la ELADA vor fi, cu siguranţă, partenerii tăi preferaţi pentru a-ţi amenaja casa aşa cum îţi doreşti.

Iată alte câteva obiecte de mobilier – cu titlu de exemplu – care se produc la fabrica ELADA:

Masa – raft este ideală în spaţiile mobilate minimalist şi elegant. O poţi folosi şi ca suport pentru diferite obiecte atunci când nu ai musafiri.

Livingurile realizate la ELADA pot fi simple sau sofisticate, în funcţie de gusturile tale. Ai de ales dintr-o gamă variată de forme, materiale şi culori, pe care specialiştii fabricii ţi le vor pune la dispoziţie.

Îţi recomandăm, de asemenea, comodele realizate la fabrica din Ioneşti. Sunt foarte spaţioase şi sunt gândite să ocupe eficient spaţiul, pentru a-ţi crea sentimentul de confort, ordine şi bună dispoziţie.

Ce trebuie să faci pentru a-ţi comanda mobila la ELADA? În primul rând, contactează-l pe administratorul Dragoş Andrei, la numărul de telefon 0742203250. Împreună cu el, stabileşti o întâlnire, în cadrul căreia veţi discuta aspecte precum spaţiul pe care doreşti să-l mobilezi, bugetul de care dispui şi preferinţele tale. Apoi, în maximum 15 zile lucrătoare, în funcţie de complexitatea lucrării, îţi primeşti acasă mobilierul împachetat şi transportat de lucrătorii unităţii. Simplu, eficient şi elegant!

 

 

Articol publicat de

Redactor sef

Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Facebook

Enescu Supermarket

Alte articole

Evenimente

Sute de părinți pot fi văzuți, dimineața, în fața porții Școlii ”Șerban Cioculescu”, acolo unde își aduc copiii pentru a intra în clase. Adulții...

Evenimente

În această dimineață,  un elev în vârstă de 17 ani a fost acroșat de un autoturism (condus de un barbat in varsta de 67...

Evenimente

George este un tânăr de numai 25 de ani, foarte bolnav, care se zbate pentru supraviețuire. Sistemul sanitar din România nu-l consideră prioritate. Banii...

Evenimente

Cetățenii lăsați fără becuri în scările blocului s-au hotărât să-l caute pe hoț, ca să-i facă un cadou: un sac plin cu becuri. „Ne-am...

Advertisement Enescu Supermarket