Contactează-ne pe

Noutăți

GEST EXTRAORDINAR AL PREOŢILOR: Află aici ce sumă au strâns pentru Cami, în cadrul campaniei „Vreau să-mi salvez mama”!

Publicat în data de

- 1.513 vizualizări

Camelia Stanciu, femeia de 40 de ani din Găeşti care suferă de cancer, este tot mai aproape de visul de a fi tratată într-o clinică din Turcia, unde are şanse să-şi recapete sănătatea. Campania iniţiată de fiul său, Adrian Dinu – „Vreau să-mi salvez mama” – a avut un ecou extraordinar în rândul oamenilor, care au sărit în ajutorul tinerei şi a fiului său adolescent pe care îl creşte singură.

În emoţionanta campanie umanitară s-au implicat şi preoţii:

„Cu binecuvântarea Înaltpreasfinițului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, în Arhiepiscopia Târgoviștei, a fost organizată o colectă pentru ajutorarea unei credincioase din orașul Găești care suferă de o boală incurabilă.   În urma apelului a fost strânsă suma de 60.000 lei, ce a fost oferită tinerei pentru continuarea tratamentului la o clinică de specialitate din Turcia”, se arată într-un comunicat de presă al Arhiepiscopiei Târgovişte.

Cami mai are nevoie de aproximativ 70.000 de lei pentru a-şi putea achita tratamentul, bani pe care avem convingerea că împreună îi vom strânge.

Camelia Stanciu este un om frumos şi tânăr, o mamă extraordinară şi o luptătoare. Pentru a o ajuta să-şi recapete sănătatea şi viaţa, vă rugăm să continuaţi să donaţi în contul RO87BTRLRONCRT0527031101, pe numele Dinu Nicolae Adrian

 


Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Noutăți

EL ESTE ASUL DIN MÂNECA PSD: Claudiu Popescu va candida pentru funcţia de primar al Găeştiului!

Articol scris de

S-au limpezit apele în PSD Găeşti şi s-a stabilit cine va fi liderul care va intra în lupta pentru primărie.

Este vorba despre Claudiu Cezar Popescu, viceprimar al oraşului în perioada 1996 – 2004, actualmente director al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR).

De meserie inginer constructor, Claudiu Cezar Popescu a ocupat, încă din 1987, funcţii de conducere în diverse instituţii publice şi private.

De aproximativ un an, a fost ales preşedinte al PSD Găeşti, asumându-şi dificila misiune de a reforma filiala social-democraţilor din oraşul nostru.

Până la acest moment, Claudiu Cezar Popescu nu a intrat direct în bătălia electorală locală. Aşteptăm cu interes să vedem ce strategie va adopta, cu ce mesaje va încerca să cucerească publicul şi ce alternative oferă pentru cetăţenii oraşului.

 


Citește articolul

Evenimente

SE CAUTA ASISTENT MANAGER POSESOR DE PERMIS AUTO CATEGORIA B SI 4 LUCRATORI NECALIFICATI!

Articol scris de

Societate  comerciala  angajeaza asistent manager cu permis de conducere categoria B. Despre sarcinile de serviciu, salariu şi alte bonusuri aflaţi sunând angajatorul la numărul  de telefon  0722 520 303.

Angajeaza de asemenea 4 lucratori necalificati.  Relatii despre job, conditii de munca si salarizare, la acelasi numar de telefon!


Citește articolul