Contactează-ne pe

Noutăți

VESTE BUNĂ PENTRU PACIENŢI: Se reiau intervenţiile chirurgicale la Spitalul Găeşti!

Publicat în data de

- 2.131 vizualizări

Managerul Spitalului Găeşti, chirurgul Laurenţiu Beluşică, anunţă reluarea intervenţiilor chirurgicale în cadrul unităţii spitaliceşti. Momentan, pot fi realizate operaţii clasice de orice tip.

Urmează ca la Spitalul Găeşti să fie achiziţionată – cât de repede va fi posibil din punct de vedere financiar – aparatura necesară pentru realizarea intervenţiilor laparoscopice, minim invazive, extrem de eficiente. Este vorba despre o sumă de peste 40.000 de euro, pe care Spitalul Găeşti nu şi-o permite integral la acest moment. Avantajele operaţiilor laparoscopice sunt multiple pentru pacienţi, aceştia având o perioadă mult mai scurtă de convalescenţă şi refacere.

Reamintim că dr. Laurenţiu Beluşică este un reputat chirurg, cu rezultate foarte bune.

Intervenţiile sunt realizate joia, când este posibilă colaborarea cu un anestezist.

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Noutăți

EL ESTE ASUL DIN MÂNECA PSD: Claudiu Popescu va candida pentru funcţia de primar al Găeştiului!

Articol scris de

S-au limpezit apele în PSD Găeşti şi s-a stabilit cine va fi liderul care va intra în lupta pentru primărie.

Este vorba despre Claudiu Cezar Popescu, viceprimar al oraşului în perioada 1996 – 2004, actualmente director al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR).

De meserie inginer constructor, Claudiu Cezar Popescu a ocupat, încă din 1987, funcţii de conducere în diverse instituţii publice şi private.

De aproximativ un an, a fost ales preşedinte al PSD Găeşti, asumându-şi dificila misiune de a reforma filiala social-democraţilor din oraşul nostru.

Până la acest moment, Claudiu Cezar Popescu nu a intrat direct în bătălia electorală locală. Aşteptăm cu interes să vedem ce strategie va adopta, cu ce mesaje va încerca să cucerească publicul şi ce alternative oferă pentru cetăţenii oraşului.

 

Citește articolul

Evenimente

SE CAUTA ASISTENT MANAGER POSESOR DE PERMIS AUTO CATEGORIA B SI 4 LUCRATORI NECALIFICATI!

Articol scris de

Societate  comerciala  angajeaza asistent manager cu permis de conducere categoria B. Despre sarcinile de serviciu, salariu şi alte bonusuri aflaţi sunând angajatorul la numărul  de telefon  0722 520 303.

Angajeaza de asemenea 4 lucratori necalificati.  Relatii despre job, conditii de munca si salarizare, la acelasi numar de telefon!

Citește articolul