Contactează-ne pe

Anunțuri

Organizează-ți spațiul eficient cu ELADA din Ioneşti! ASTĂZI, DESPĂRȚITOARE ȘI PANTOFARE!

Publicat în data de

- 906 vizualizări

Organizarea şi eficientizarea spaţiului reprezintă unele dintre cele mai importante cerinţe în materie de mobilă modernă. Spaţii mici sau generoase – toate au nevoie de ordine, pentru a oferi confort şi relaxare acasă sau la serviciu.

Fabrica de mobilă ELADA, care se află în zona Podului Ioneşti, la doar câteva sute de metri de Autostrada Bucureşti – Piteşti, este specializată în realizarea mult căutatelor despărţitoare.

Forme, culori şi materiale de calitate sunt folosite pentru realizarea acestui mobilier care ne scapă de dezordine şi oferă oricărei încăperi luminozitate şi stil.

De asemenea, la ELADA puteţi comanda şi cele mai frumoase pantofare. Cu finisaje de bună calitate, realizate din materiale verificate şi durabile, fabrica de mobilă din Ioneşti împlineşte visurile oricărei familii: pantofare spaţioase, care să ocupe puţin loc, ideale pentru holuri de toate mărimile.

Ce aveţi de făcut dacă vă doriţi mobilă de calitate de la ELADA? În primul rând, programaţi o vizită la sediul fabricii, contactându-l pe administratorul Dragoş Andrei, la numărul de telefon 0742203250. Apoi, împreună cu acesta şi echipa sa, găsiţi cele mai bune variante calitate – preţ, în funcţie de spaţiul pe care doriţi să-l mobilaţi şi de bugetul de care dispuneţi. Alegeţi culori, materiale şi forme şi vă creaţi, împreună cu spacialiştii fabricii, mobila care să vă reprezinte şi care să vă ofere confortul pe care îl meritaţi, fără jumătăţi de măsură. De asemenea, pentru toate produsele, beneficiaţi de preţuri de producător.

Pentru mai multe detalii, contactaţi-l pe Dragoş Andrei, la telefon 0742203250 şi accesaţi site-ul www.mobilaelada.ro.

 

 

 

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

AI NEVOIE DE AJUTOR LA CURATENIE? Ai aici solutia!

Articol scris de

 Serioasă , familistă și curată , cu simtul răspunderii, atenta la detalii , caut sa fac curat in apartamente / case. Ma pot deplasa oriunde in orașul Găești. Doresc sa colaborez doar cu familii serioase.
Pt detalii va rog sa ma contactați. 
Mihaela :0761953336

Citește articolul

Anunțuri

PRIMARIA MORTENI: Anunț prealabil privind afișarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

Articol scris de

Denumire județ:          DÂMBOVIȚA

Denumire UAT:          Morteni

UAT Morteni si OCPI DÂMBOVIȚA anunța reluarea publicarii documentelor tehnice ale cadastrului pentru UAT Morteni, sectoarele cadastrale nr. 15, nr. 18, nr. 24, nr. 25 nr. 26, nr. 27 nr. 33, nr. 34, nr. 36, nr. 37, nr. 38 , pe o perioadă de 60 de zile calendaristice, conform art. 14 alin. (1) și (2) din Legea Cadastrului și a Publicității Imobiliare nr. 7/1996, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Data de început a afișării:       15.07.2020

Data de sfârșit a afișării:         14.09.2020

Adresa locului afișării publice: Localitatea Morteni, județul Dâmbovița.

Repere pentru identificarea locației: Sediul Primăriei Morteni, județul Dambovița.

Cererile de rectificare ale documentelor tehnice vor putea fi depuse la sediul Primăriei Morteni, județul Dâmbovița.

Alte indicații pentru cei interesați:

 

Informații privind Programul Național de Cadastru și Carte Funciară 2015-2023 se pot obține pe site-ul ANCPI la adresa http://www.ancpi.ro/pnccf/

Citește articolul