Contactează-ne pe

Noutăți

PRIMARUL MARIN MANDA, LĂMURIRI DESPRE CELE MAI IMPORTANTE PROIECTE DE INVESTIŢII DIN COBIA! „Deranjant este că…”

Publicat în data de

- 1.409 vizualizări

Primarul comunei Cobia, Marin Manda, a adus mai multe lămuriri publice în ceea ce priveşte proiectele de gaze şi canalizare. Investiţii importante, aşteptate cu mult interes de comunitatea locală, acestea trebuie să parcurgă paşii procedurali prevăzuţi de lege. Edilul a explicat, într-o postare publică, faptul că echipa din subordinea sa a făcut toate demersurile necesare, care ţineau de autoritatea locală.

„La fel cum în cazul unei case, de la planșa arhitectului și până la finisajele interioare mai trece ceva vreme, și în cazul acestor proiecte importante pentru comuna noastră, mai avem de așteptat puțin”, a precizat Marin Manda.

Astfel, pentru reţeaua de gaze, primarul a încheiat contractul pentru studiul de fezabilitate încă din martie 2019 şi a obţinut certificatul de urbanism de la Consiliul Judeţean cu avizele în stadiul de aprobare, precum şi avizul din partea DISTRIGAZ. În continuare, urmează ca proiectul să obţină finanţare, să se organizeze licitaţia şi să înceapă implementarea propriu-zisă.

În ceea ce priveşte canalizarea, acesta este un proiect pe fonduri europene gestionat de Compania de Apă. Cobia face parte din primul lot de localităţi unde vor fi demarate lucrări, iar primăria speră ca acestea să înceapă chiar în această toamnă.

„Deranjant este însă faptul că unii deja își asumă meritul acestor proiecte, încercând să proiecteze in spațiul public ideea potrivit căreia „vor realiza rețeaua de canalizare și de gaze naturale”.

Nicăieri în comună nu mi-am pus numele pe vreo lucrare publică și nici nu am de gând să o fac in viitor. Totul este făcut cu drag și responsabilitate pentru comună, pentru cetățeni, construit cu banii din taxele și impozitele tuturor. Întotdeauna am spus că este meritul echipei, fie ea echipa locală sau cea de la județ, niciodată nu am spus că e meritul meu personal, și asta pentru că nu fac de unul singur”, a mai scris – pe Facebook – primarul Marin Manda.

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Noutăți

EL ESTE ASUL DIN MÂNECA PSD: Claudiu Popescu va candida pentru funcţia de primar al Găeştiului!

Articol scris de

S-au limpezit apele în PSD Găeşti şi s-a stabilit cine va fi liderul care va intra în lupta pentru primărie.

Este vorba despre Claudiu Cezar Popescu, viceprimar al oraşului în perioada 1996 – 2004, actualmente director al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR).

De meserie inginer constructor, Claudiu Cezar Popescu a ocupat, încă din 1987, funcţii de conducere în diverse instituţii publice şi private.

De aproximativ un an, a fost ales preşedinte al PSD Găeşti, asumându-şi dificila misiune de a reforma filiala social-democraţilor din oraşul nostru.

Până la acest moment, Claudiu Cezar Popescu nu a intrat direct în bătălia electorală locală. Aşteptăm cu interes să vedem ce strategie va adopta, cu ce mesaje va încerca să cucerească publicul şi ce alternative oferă pentru cetăţenii oraşului.

 

Citește articolul

Evenimente

SE CAUTA ASISTENT MANAGER POSESOR DE PERMIS AUTO CATEGORIA B SI 4 LUCRATORI NECALIFICATI!

Articol scris de

Societate  comerciala  angajeaza asistent manager cu permis de conducere categoria B. Despre sarcinile de serviciu, salariu şi alte bonusuri aflaţi sunând angajatorul la numărul  de telefon  0722 520 303.

Angajeaza de asemenea 4 lucratori necalificati.  Relatii despre job, conditii de munca si salarizare, la acelasi numar de telefon!

Citește articolul