Contactează-ne pe

Anunțuri

PRIMARIA GAESTI: Proiectele de hotarare ale lunii mai

Publicat în data de

- 1.418 vizualizări

Potrivit prevederile art.133  alin.( 1 )din OUG 57/2019 –Codul Administrativ , consilierii locali  sunt convocati in  sedinta ordinara   in data  de  28.05.2020  , ora 7,30    la sediul Consiliului Local  Gaesti .

Pe ordinea de zi se afla urmatoarele puncte :

1)- Proiect de   hotărâre privind alegerea presedintelui de sedinta al Consiliului Local Gaesti pentru o perioada de 3 luni- initiator  primar  Gheorghe Grigore ;

2) – Proiect de   hotarare privind aprobarea  prelungirii contractului de inchiriere  nr.

19 /20.06.2013- initiator  primar  Gheorghe Grigore ;

3) – Protect de  hotarare privind repartizarea unei  locuinte  ANL – initiator  primar  Gheorghe Grigore ;

PRIMAR  ,

Jr. Gheorghe  Grigore

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

Alege mobila ELADA! ESTE ELEGANTĂ, DIN MATERIALE DE CALITATE ŞI INGENIOASĂ!

Articol scris de

Vrei mobilă nouă? Alege un producător local, cu experienţă de peste 22 de ani în domeniu, care mizează 100% pe calitate.

Fabrica ELADA din Ioneşti este dotată cu tehnologie de ultimă oră în domeniu, lucrează foarte îngrijit, iar materia primă folosită este verificată şi corespunde chiar şi pentru cele mai pretenţioase gusturi.

Cu preţuri de producător şi atenţie la detalii, cei de la ELADA vor fi, cu siguranţă, partenerii tăi preferaţi pentru a-ţi amenaja casa aşa cum îţi doreşti.

Iată alte câteva obiecte de mobilier – cu titlu de exemplu – care se produc la fabrica ELADA:

Masa – raft este ideală în spaţiile mobilate minimalist şi elegant. O poţi folosi şi ca suport pentru diferite obiecte atunci când nu ai musafiri.

Livingurile realizate la ELADA pot fi simple sau sofisticate, în funcţie de gusturile tale. Ai de ales dintr-o gamă variată de forme, materiale şi culori, pe care specialiştii fabricii ţi le vor pune la dispoziţie.

Îţi recomandăm, de asemenea, comodele realizate la fabrica din Ioneşti. Sunt foarte spaţioase şi sunt gândite să ocupe eficient spaţiul, pentru a-ţi crea sentimentul de confort, ordine şi bună dispoziţie.

Ce trebuie să faci pentru a-ţi comanda mobila la ELADA? În primul rând, contactează-l pe administratorul Dragoş Andrei, la numărul de telefon 0742203250. Împreună cu el, stabileşti o întâlnire, în cadrul căreia veţi discuta aspecte precum spaţiul pe care doreşti să-l mobilezi, bugetul de care dispui şi preferinţele tale. Apoi, în maximum 15 zile lucrătoare, în funcţie de complexitatea lucrării, îţi primeşti acasă mobilierul împachetat şi transportat de lucrătorii unităţii. Simplu, eficient şi elegant!

 

 

Citește articolul

Anunțuri

Restaurantul “La Popicu” din Ionesti angajeaza bucatar si ajutor de bucatar

Articol scris de

Restaurantul “La Popicu” din Ionesti angajeaza bucatar si ajutor de bucatar

-program lejer

-salariu de nerefuzat(plus alte beneficii)

Relatii la restaurant sau la numarul de telefon 0766485242

Citește articolul