Contactează-ne pe

Evenimente

S-a confirmat al doilea caz de coronavirus la o angajată ARCTIC! FEMEIA ESTE INTERNATĂ DE TREI ZILE!

Publicat în data de

- 7.808 vizualizări

Este oficial: cea de-a doua angajată ARCTIC, colegă cu femeia din Rascaeti, a fost confirmată pozitiva cu COVID-19. Ea este din Petresti iar acum trei zile s-a prezentat la Urgente, la Găești, prezentand simptome de coronavirus. In prezent, se află internată la Secția Boli Infectioase a Spitalului Județean de Urgență Targoviste, acolo unde primește ingrijiri de specialitate. Conducerea ARCTIC a luat măsuri de urgență pentru limitarea raspandirii virusului, confirmate si de DSP Dâmbovița:

In urma anchetei epidemiologice derulata de Directia de Sanatate Publica Dambovita la fabrica Arctic, care a inclus discutii, prezentare si analiza de documente, precum si investigatia facuta la fata locului, comisia a apreciat urmatoarele:
– Masurile de preventie implementate sunt considerate ca fiind “bune practici”, iar recomandarea este de a continua cu mentinerea lor
– Monitorizarea continua a starii de sanatate a angajatilor
– Respectarea de catre angajati a masurii de distantare sociala

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

LA PLAJĂ, PE ACOPERIȘUL PUȘCĂRIEI! Uite ce a putut să facă un deținut de la Găești!

Articol scris de

Un deținut de la Penitenciarul Găești a pus pe jar întreaga administrație a instituției, după ce s-a urcat pe acoperiș, ca să… protesteze.
Copleșit probabil de caniculă sau dornic să se bronzeze, individul – recidivist – s-o fi crezând la hotel, și nu la pușcărie, și se declară nemulțumit de condițiile pe care i le oferă, pe bani mulți, statul român. O altă nemulțumire este că i se tot amână audierea la comisia de liberare condiționată.
Pe surse am aflat că au venit la fața locului negociatori, dar și reprezentanți ai Poliției Penitenciarelor. Iata si comunicatul de presa al institutiei:

Informare de presă
15.07.2020
Vă informăm că, astăzi, 15.07.2020, la Penitenciarul Găești, un deținut clasificat în regim deschis, pe fondul unor nemulțumiri legate de sancționarea sa, conform prevederilor legale, pentru săvârșirea a două abateri disciplinare, dintre care una foarte gravă, precum și din cauza respingerii cererii sale de liberare condiționată, a ales, ca formă de manifestare a nemulțumirii, escaladarea unei clădiri din perimetrul locului de deținere.
În prezent, personal specializat din cadrul unității poartă negocieri cu deținutul implicat, pentru renunțarea la protest.
Recurgerea la acest gest s-a realizat pe perioada acordării dreptului la plimbare zilnică și nu a putut fi anticipat.

Citește articolul

Evenimente

ULTIMA ORĂ: Consultații în ambulatoriu la Spitalul Găeşti! PEDIATRIA SE NUMĂRĂ PRINTRE SPECIALITĂȚI!

Articol scris de

A trecut șocul inițial al veștii ca Spitalul Găeşti devine spital COVID si incep sa se identifice si solutii pentru pacientii dependenti de ingrijire medicala de specialitate. Primarul Grigore Gheorghe a anunțat, pe pagina sa de Facebook, ca pacientii din Găești si din localitățile limitrofe se pot adresa ambulatoriului de specialitate de luni pana vineri, pana la ora 15.00. Iată postarea edilului:

„Oameni buni, oameni dragi, astăzi vă mai aduc o veste minunată legată de Spitalul nostru.

Pe lângă #UPU,
#radiologie,
dispensarul #TBC,
#oftalmologie,
#diabet,

În ambulatoriu mai rămân funcționale cabinetele de:
#Obstetrică-ginecologie

#Pediatrie
#Chirurgie
#ORL
#Urologie.”

Citește articolul