Contactează-ne pe

Evenimente

FĂNUŢ COSTEA, AL DOILEA OM DE AFACERI GĂEŞTEAN CARE SARE ÎN AJUTORUL CADRELOR MEDICALE! „E nevoie de mai mult şi e nevoie de sprijinul nostru, al tuturor!”

Publicat în data de

- 4.989 vizualizări

Găeşteanul Fănuţ Costea este al doilea om de afaceri care sare în sprijinul cadrelor medicale de la Spitalul Găeşti. În acelaşi timp, lansează un apel către toţi cei care pot şi vor să ajute unitatea spitalicească, în această perioadă de cumpănă. După ce a făcut o donaţie generoasă către Asociaţia Medicală Găeşti, în valoare de 10.000 de lei, acesta îndeamnă la solidaritate, întrucât va fi mare nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. „Suportul poate fi financiar, logistic sau relaţional, având în vedere că produsele de care au nevoie cadrele medicale sunt foarte greu de procurat în această perioadă. Am luat la cunoştinţă sumele alocate astăzi de Consiliul Local pentru spital: 200.000 lei pentru ventilatoare, 100.000 lei materiale de protecţie. Dar, ştiind că masca de protecţie simplă, chirurgicală, de unică folosinţă costă 5 lei, combinezonul de unică folosinţă costă 85 de lei, suma acoperă în mică parte necesarul materialelor care efectiv protejează tot personalul din Spitalul Găeşti. Ştiu că trebuie mai mult şi susţin că este nevoie de sprijinul nostru pentru a găsi soluţii imediate pentru aceşti oameni extraordinari.Hai să fim alături de ei. Orice gest contează ACUM”, a declarat – pentru Cronica de Găeşti – omul de afaceri Fănuţ Costea. Contul în care puteţi face donaţii pentru echipamente este RO05BTRLRONCRT0432301601, deschis de Asociaţia Medicală Găeşti la Banca Transilvania.

De asemenea, pentru informaţii sau pentru contracte de sponsorizare, o puteţi contacta pe Carmen Niţă, şef Serviciu Administrativ, la numărul de telefon 0741179199.

 

Top of Form

Bottom of Form

 

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

CA LA RĂZBOI: Poliţiştii au luat cu asalt Produleştiul, Costeştiul şi Mătăsaru! STAŢI ÎN CASE, CĂ ALTFEL…

Articol scris de

Zeci de poliţişti, jandarmi şi militari au descins în forţă în comunele Produleşti, Costeşti şi Mătăsaru, pentru a impune cu amenzi, dacă altfel nu se poate, respectarea ordonanţelor militare.

Oamenii legii au aplicat sancţiuni şi chiar au găsit un individ care, deşi nu avea permis, se plimba cu maşina prin sat.

În Produleşti a fost confirmat, de curând, primul caz pozitiv de coronavirus, iar oamenii se pare că nu înţeleg pericolul la care se expun.

În Corbii Mari, acolo unde se află principalul focar de CoVid-19 din judeţ, poliţiştii, jandarmii şi militarii au fost permanent prezenţi, reuşind în acest fel să limiteze foarte mult răspândirea virusului. În primele zece zile de la confirmarea primului caz, în zonă au fost mobilizate peste 70 de forţe de ordine, care s-au comportat ca şi cum localitatea era în carantină totală. Şi în ziua de astăzi, la Corbii Mari se află în jur de 30 de oameni ai legii. Măsurile au dat roade.

Iată că acum, atenţia forţelor de ordine se îndreaptă către zona Produleşti.

Facem apel la cetăţeni să rămână în case şi să evite, astfel, ieşirile nejustificate care-i pun în preimejdie.

 

 

 

Citește articolul

Evenimente

VIDEO: PE CINE PĂCĂLESC TRANSPORTATORII? Uite cum sunt înghesuiţi muncitorii de pe platforma industrială a Găeştiului!

Articol scris de

Muncitorii de pe platforma industrială a Găeştiului nu sunt transportaţi în condiţiile legii, deşi ARCTIC a suplimentat flota la 57 de mijloace de transport de la 33. Imaginile surprinse astăzi, de Cronica de Găeşti, arată că transportatorii încearcă să facă profit atât pe spinarea fabricii de frigidere, cât şi pe sănătatea oamenilor.

Sperăm că Poliţia Rutieră Găeşti va avea ochi şi pentru autobuzul cu burduf care circulă spre oraş şi care a fost, cel puţin la momentul realizării filmării, mult prea aglomerat.

 

 

Citește articolul