Contactează-ne pe

Noutăți

CONSILIERII PSD GĂEŞTI: „Convocăm, în şedinţă extraordinară de îndată, consiliul local!”ALEŞII PROPUN ACHIZIŢIONAREA UNUI VENTILATOR MECANIC ŞI A ALTOR ECHIPAMENTE!

Publicat în data de

- 2.800 vizualizări

“În contextul actual, când limitarea și diminuarea răspândirii coronavirusului SAARS COV2 reprezintă o urgență de sănătate publică pentru cetățeni și pentru administrația publică locală, am depus astăzi, la secretariatul consiliului local, convocatorul, semnat de 8 consilieri locali, prin care convocăm, in ședință extraordinară de îndată, consiliul local, maine 25 – 03 2020, având pe ordinea de zi PROIECTUL DE HOTĂRÂRE PRIVIND ALOCAREA DE LA BUGETUL LOCAL A SUMEI DE 300 000 LEI PENTRU SPITALUL ORĂȘENESC GĂESTI IN VEDEREA ACHIZIȚIONĂRII ,ÎN REGIM DE URGENȚĂ, A UNUI VENTILATOR MECANIC SI A ECHIPAMENTELOR DE PROTECTIE SANITARĂ. Pentru aceasta, am propus rectificarea bugetului local și alocarea sumei respective pentru sănătate, prin realocare sumei de 360 000 LEI prevăzută pentru reabilitarea termică a blocurilor pe trim.1 și care  nu a fost cheltuită”, se arată într-un comunicat de presă al consilierilor PSD Găeşti.

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

CA LA RĂZBOI: Poliţiştii au luat cu asalt Produleştiul, Costeştiul şi Mătăsaru! STAŢI ÎN CASE, CĂ ALTFEL…

Articol scris de

Zeci de poliţişti, jandarmi şi militari au descins în forţă în comunele Produleşti, Costeşti şi Mătăsaru, pentru a impune cu amenzi, dacă altfel nu se poate, respectarea ordonanţelor militare.

Oamenii legii au aplicat sancţiuni şi chiar au găsit un individ care, deşi nu avea permis, se plimba cu maşina prin sat.

În Produleşti a fost confirmat, de curând, primul caz pozitiv de coronavirus, iar oamenii se pare că nu înţeleg pericolul la care se expun.

În Corbii Mari, acolo unde se află principalul focar de CoVid-19 din judeţ, poliţiştii, jandarmii şi militarii au fost permanent prezenţi, reuşind în acest fel să limiteze foarte mult răspândirea virusului. În primele zece zile de la confirmarea primului caz, în zonă au fost mobilizate peste 70 de forţe de ordine, care s-au comportat ca şi cum localitatea era în carantină totală. Şi în ziua de astăzi, la Corbii Mari se află în jur de 30 de oameni ai legii. Măsurile au dat roade.

Iată că acum, atenţia forţelor de ordine se îndreaptă către zona Produleşti.

Facem apel la cetăţeni să rămână în case şi să evite, astfel, ieşirile nejustificate care-i pun în preimejdie.

 

 

 

Citește articolul

Evenimente

VIDEO: PE CINE PĂCĂLESC TRANSPORTATORII? Uite cum sunt înghesuiţi muncitorii de pe platforma industrială a Găeştiului!

Articol scris de

Muncitorii de pe platforma industrială a Găeştiului nu sunt transportaţi în condiţiile legii, deşi ARCTIC a suplimentat flota la 57 de mijloace de transport de la 33. Imaginile surprinse astăzi, de Cronica de Găeşti, arată că transportatorii încearcă să facă profit atât pe spinarea fabricii de frigidere, cât şi pe sănătatea oamenilor.

Sperăm că Poliţia Rutieră Găeşti va avea ochi şi pentru autobuzul cu burduf care circulă spre oraş şi care a fost, cel puţin la momentul realizării filmării, mult prea aglomerat.

 

 

Citește articolul