Contactează-ne pe

Evenimente

Declaraţii şocante ale fiului bărbatului din Corbii Mari, infectat cu coronavirus! „TATA FĂCEA NAVETA LA DIALIZĂ CU ALŢI DOI CONSĂTENI!”Povestea dramatică, aici!

Publicat în data de

- 7.946 vizualizări

O clinică de dializă particulară din Bucureşti pare a fi un nou focar de coronavirus. Dâmboviţeanul din Corbii Mari, în vârstă de 57 de ani, infectat cu CoVid-19 ar fi contactat boala lunea trecută, în timp ce se afla la dializă, unde a fost coleg de salon cu bărbatul de 71 de ani care a murit ieri. Fiul bărbatului din Corbii Mari confirmat pozitiv a declarat – pentru Cronica de Găeşti – că tatăl său i-ar fi spus că la clinică nu aveau măşti şi nu îşi luaseră măsuri de siguranţă: „Cei de la clinică l-au îmbolnăvit pe tatăl meu. Nici la telefon nu mai răspund. Tata a fost coleg de salon cu bătrânul care a murit ieri. Cei de la clinică nu luaseră nicio măsură de protecţie. Tata nu a intrat în contact cu altcineva.”

Bărbatul ne-a mai povestit că omul făcea naveta la Bucureşti, la dializă, cu alţi doi consăteni din Grozăveşti, care probabil urmează a fi testaţi.

„De când s-a aflat că s-au îmbolnăvit oamenii de la clinica de dializă, pe tata nu l-a contactat nimeni  ca să-i facă test. În noaptea de sâmbătă spre duminică, i s-a făcut rău şi l-am dus la Bucureşti, la spital, fără să ştim ce are. Este la terapie intensivă, conectat la oxigen, într-o stare gravă. Fratele meu se simte rău. Este Ambulanţa acum la el. Tata nu a intrat în contact cu magazinul, dar a intrat în contact cu familia şi cu foarte multe rude. Noi suntem izolaţi de 4 – 5 zile. Ieri am închis magazinul pe care îl avem în Grozăveşti”, a precizat fiul bărbatului din Corbii Mari.

La ora redactării acestui material, DSP a identificat – potrivit MDI TV – 21 de persoane care au intrat în contact direct cu bărbatul diagnosticat cu CoVid – 19. Dintre aceştia, 4 prezintă simptomele virusului şi vor fi aduşi cu ambulanţele la Secţia Boli Infecţioase Târgovişte.

 

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

CA LA RĂZBOI: Poliţiştii au luat cu asalt Produleştiul, Costeştiul şi Mătăsaru! STAŢI ÎN CASE, CĂ ALTFEL…

Articol scris de

Zeci de poliţişti, jandarmi şi militari au descins în forţă în comunele Produleşti, Costeşti şi Mătăsaru, pentru a impune cu amenzi, dacă altfel nu se poate, respectarea ordonanţelor militare.

Oamenii legii au aplicat sancţiuni şi chiar au găsit un individ care, deşi nu avea permis, se plimba cu maşina prin sat.

În Produleşti a fost confirmat, de curând, primul caz pozitiv de coronavirus, iar oamenii se pare că nu înţeleg pericolul la care se expun.

În Corbii Mari, acolo unde se află principalul focar de CoVid-19 din judeţ, poliţiştii, jandarmii şi militarii au fost permanent prezenţi, reuşind în acest fel să limiteze foarte mult răspândirea virusului. În primele zece zile de la confirmarea primului caz, în zonă au fost mobilizate peste 70 de forţe de ordine, care s-au comportat ca şi cum localitatea era în carantină totală. Şi în ziua de astăzi, la Corbii Mari se află în jur de 30 de oameni ai legii. Măsurile au dat roade.

Iată că acum, atenţia forţelor de ordine se îndreaptă către zona Produleşti.

Facem apel la cetăţeni să rămână în case şi să evite, astfel, ieşirile nejustificate care-i pun în preimejdie.

 

 

 

Citește articolul

Evenimente

VIDEO: PE CINE PĂCĂLESC TRANSPORTATORII? Uite cum sunt înghesuiţi muncitorii de pe platforma industrială a Găeştiului!

Articol scris de

Muncitorii de pe platforma industrială a Găeştiului nu sunt transportaţi în condiţiile legii, deşi ARCTIC a suplimentat flota la 57 de mijloace de transport de la 33. Imaginile surprinse astăzi, de Cronica de Găeşti, arată că transportatorii încearcă să facă profit atât pe spinarea fabricii de frigidere, cât şi pe sănătatea oamenilor.

Sperăm că Poliţia Rutieră Găeşti va avea ochi şi pentru autobuzul cu burduf care circulă spre oraş şi care a fost, cel puţin la momentul realizării filmării, mult prea aglomerat.

 

 

Citește articolul