Contactează-ne pe

Evenimente

Declaraţii şocante ale fiului bărbatului din Corbii Mari, infectat cu coronavirus! „TATA FĂCEA NAVETA LA DIALIZĂ CU ALŢI DOI CONSĂTENI!”Povestea dramatică, aici!

Publicat în data de

- 8.044 vizualizări

O clinică de dializă particulară din Bucureşti pare a fi un nou focar de coronavirus. Dâmboviţeanul din Corbii Mari, în vârstă de 57 de ani, infectat cu CoVid-19 ar fi contactat boala lunea trecută, în timp ce se afla la dializă, unde a fost coleg de salon cu bărbatul de 71 de ani care a murit ieri. Fiul bărbatului din Corbii Mari confirmat pozitiv a declarat – pentru Cronica de Găeşti – că tatăl său i-ar fi spus că la clinică nu aveau măşti şi nu îşi luaseră măsuri de siguranţă: „Cei de la clinică l-au îmbolnăvit pe tatăl meu. Nici la telefon nu mai răspund. Tata a fost coleg de salon cu bătrânul care a murit ieri. Cei de la clinică nu luaseră nicio măsură de protecţie. Tata nu a intrat în contact cu altcineva.”

Bărbatul ne-a mai povestit că omul făcea naveta la Bucureşti, la dializă, cu alţi doi consăteni din Grozăveşti, care probabil urmează a fi testaţi.

„De când s-a aflat că s-au îmbolnăvit oamenii de la clinica de dializă, pe tata nu l-a contactat nimeni  ca să-i facă test. În noaptea de sâmbătă spre duminică, i s-a făcut rău şi l-am dus la Bucureşti, la spital, fără să ştim ce are. Este la terapie intensivă, conectat la oxigen, într-o stare gravă. Fratele meu se simte rău. Este Ambulanţa acum la el. Tata nu a intrat în contact cu magazinul, dar a intrat în contact cu familia şi cu foarte multe rude. Noi suntem izolaţi de 4 – 5 zile. Ieri am închis magazinul pe care îl avem în Grozăveşti”, a precizat fiul bărbatului din Corbii Mari.

La ora redactării acestui material, DSP a identificat – potrivit MDI TV – 21 de persoane care au intrat în contact direct cu bărbatul diagnosticat cu CoVid – 19. Dintre aceştia, 4 prezintă simptomele virusului şi vor fi aduşi cu ambulanţele la Secţia Boli Infecţioase Târgovişte.

 

Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

VOM AVEA CENTURA? CNAIR a desemnat câștigătorul licitației pentru elaborarea studiului de fezabilitate și al proiectului tehnic necesare construcției drumului expres Găești – Ploiești.

Articol scris de

Comunicatul CNAIR:

Miercuri, 12.08.2020, au fost transmise adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului  având ca obiect „ELABORARE STUDIU DE FEZABILITATE ȘI PROIECT TEHNIC DE EXECUȚIE PENTRU DRUM EXPRES GĂEȘTI-PLOIEȘTI”

Ofertantul desemnat castigator este Asocierea SEARCH CORPORATION SRL – MEGA MUHENDISLIK MUSAVIRLIK A.S. (MEGA ENGINEERING CONSULTING INC.) cu preţul de 15.863.176,64 Lei fără TVA.

Durata contractului este de 24 luni, din care:

  • 14 luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate,
  • 6 luni pentru Proiectul Tehnic de Execuție și
  • 4 luni pentru servicii de asistență tehnică în pregătirea procedurilor de achiziție a contractului de lucrări și în obținerea finanțării europene.

Lungimea estimată a traseului este de 76 km.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea tuturor contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

 

Citește articolul

Evenimente

ACCIDENT CU O VICTIMA INCARCERATA PE RAZA LOCALITATII MATASARU

Articol scris de

Un accident rutier  cu o  victima incarcerata a avut loc in aceasta dimineata, pe DN7, pe raza localitatii Matasaru. Din primele informatii, cauza accidentului a fost neasigurarea la schimbarea directiei de mers a unuia dintre soferi.

In urma impactului, doua persoane au fost ranite, un bărbat și o femeie. Femeia a fost scoasă din autoturism de pompieri. Ambele persoane au primit ajutor medical de la echipajul de ambulanță SAJ.

Unul dintre conducatorii auto, in urma testarii cu aparatul etilotest, a prezentat o alcoolemie peste limita de 0.40 mg/l alcool pur in aerul expirat. Se efectueaza cercetarea la fata locului, urmand sa se stabileasca cu exactitate toate imprejurarile producerii evenimentului rutier.

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------