Contactează-ne pe

Evenimente

Găeștiul dupa ordonanța militară! INTERZIS ACCESUL LA LOCURILE DE JOACĂ!

Publicat în data de

- 6.165 vizualizări

Găeștiul era pustiu în această dimineață, la câteva ore dupa ce ministrul de Interne, Marcel Vela, a facut publice prevederile ordonantei militare nr. 2. Autoritățile locale s-au mobilizat, mai ales ca ieri oamenii au luat cu asalt parcurile, si au blocat accesul la locurile de joacă. Acestea au fost imprejmuite cu bandă care le izoleaza, semn clar sa va tineti copiii in case si sa ramaneti protejați, impreuna cu ei.

Singurele care au ramas aglomerate sunt supermarketurile. La Lidl, cateva zeci de oameni asteptau in parcare, la coada. Nu pastrau distanta de cativa metri, asa cum prevad recomandarile. Incepand de maine, intre orele 6.00 si 22.00, ni se recomanda sa nu iesim din casa decat pentru cateva motive clare, printre care mersul la serviciu, aprovizionarea si controlul medical obligatoriu, iar dupa ora 22.00, iesirea din casă este restricționată strict.

Primarul Grigore Gheorghe a declarat, pentru Cronica de Gaesti, ca daca oamenii nu inteleg sa respecte masurile de distantare sociala, se vede nevoit sa scoata bancile din fata blocurilor si din parcuri.

Rămâneți in case, respectati recomandarile autoritatilor, indiferent cat de dificile vi se par sau indiferent cum ii priviti si ii judecati pe cei care sunt astazi la conducere. Este esential sa ne izolam in această perioada, pentru ca doar in acest fel ne salvam vietile.

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

CA LA RĂZBOI: Poliţiştii au luat cu asalt Produleştiul, Costeştiul şi Mătăsaru! STAŢI ÎN CASE, CĂ ALTFEL…

Articol scris de

Zeci de poliţişti, jandarmi şi militari au descins în forţă în comunele Produleşti, Costeşti şi Mătăsaru, pentru a impune cu amenzi, dacă altfel nu se poate, respectarea ordonanţelor militare.

Oamenii legii au aplicat sancţiuni şi chiar au găsit un individ care, deşi nu avea permis, se plimba cu maşina prin sat.

În Produleşti a fost confirmat, de curând, primul caz pozitiv de coronavirus, iar oamenii se pare că nu înţeleg pericolul la care se expun.

În Corbii Mari, acolo unde se află principalul focar de CoVid-19 din judeţ, poliţiştii, jandarmii şi militarii au fost permanent prezenţi, reuşind în acest fel să limiteze foarte mult răspândirea virusului. În primele zece zile de la confirmarea primului caz, în zonă au fost mobilizate peste 70 de forţe de ordine, care s-au comportat ca şi cum localitatea era în carantină totală. Şi în ziua de astăzi, la Corbii Mari se află în jur de 30 de oameni ai legii. Măsurile au dat roade.

Iată că acum, atenţia forţelor de ordine se îndreaptă către zona Produleşti.

Facem apel la cetăţeni să rămână în case şi să evite, astfel, ieşirile nejustificate care-i pun în preimejdie.

 

 

 

Citește articolul

Evenimente

VIDEO: PE CINE PĂCĂLESC TRANSPORTATORII? Uite cum sunt înghesuiţi muncitorii de pe platforma industrială a Găeştiului!

Articol scris de

Muncitorii de pe platforma industrială a Găeştiului nu sunt transportaţi în condiţiile legii, deşi ARCTIC a suplimentat flota la 57 de mijloace de transport de la 33. Imaginile surprinse astăzi, de Cronica de Găeşti, arată că transportatorii încearcă să facă profit atât pe spinarea fabricii de frigidere, cât şi pe sănătatea oamenilor.

Sperăm că Poliţia Rutieră Găeşti va avea ochi şi pentru autobuzul cu burduf care circulă spre oraş şi care a fost, cel puţin la momentul realizării filmării, mult prea aglomerat.

 

 

Citește articolul